2016-07-30 09:40:14
Φωτογραφία για Τι να θυμάστε όταν όλα πάνε στραβά
Στη ζωή μας, τα πράγματα άλλοτε πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και άλλοτε από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορούμε να το... αλλάξουμε αυτό και δεν θέλουμε, να σας πω την αλήθεια, γιατί αν η ζωή δεν είχε και τα κακά της δεν θα ήταν ζωή. «Η ζωή είναι όμορφη, οποιαδήποτε κι αν είναι…» έλεγε ο Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκαίτε (Γερμανός φιλόσοφος)

Για τον καθένα έρχεται εκείνη η στιγμή που νομίζει ότι έχει πιάσει πάτο. Τότε είναι που πρέπει να ενεργοποιηθείς, να μαζέψεις τις δυνάμεις σου και να προχωρήσεις. Άλλωστε:

Ο πόνος είναι δείγμα ότι ωριμάζουμε

Μερικές φορές η ζωή κλείνει τις πόρτες επειδή ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Και αυτό είναι ένα καλό πράγμα, επειδή συχνά δεν υπάρχει παρακίνηση εκτός εάν οι περιστάσεις μας αναγκάσουν να κινηθούμε. Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι ο πόνος δεν έρχεται χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Περνάμε από τον πόνο, στο τι μας αφήνει και στο τι μας διδάσκει αυτός ο πόνος…. Ακριβώς επειδή αγωνίζεστε δεν σημαίνει ότι είστε και αποτυχημένοι. Δεν υπάρχει αποτυχία, παρά μόνο όταν παύουμε να προσπαθούμε. Κάθε μεγάλη επιτυχία απαιτεί κάποιο είδος αγώνα για να φτάσεις εκεί που θές. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν δύο είδη πόνου: ο πόνος που πονάει και ο πόνος που αλλάζει.


Τα πάντα στη ζωή είναι προσωρινά

Κάθε φορά που βρέχει, θα σταματήσει να βρέχει. Κάθε φορά που θα πληγωθείς, θα θεραπευτείς. Μετά το σκοτάδι υπάρχει πάντα το φως (το βλέπουμε αυτό καθημερινά) άσχετα αν εμείς πιστεύουμε και «επιλέγουμε» ότι η νύχτα θα διαρκεί για πάντα. Μην το πιστεύετε …Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Έτσι, αν τα πράγματα είναι καλά τώρα, να το απολαύσετε. Δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αν τα πράγματα είναι άσχημα, μην ανησυχείτε γιατί δεν θα διαρκέσει για πάντα. Ακριβώς επειδή η ζωή δεν είναι εύκολη αυτή τη στιγμή, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολη και μετά. Κάθε στιγμή σας δίνει μια νέα αρχή και ένα νέο τέλος. Μπορείτε να πάρετε μια δεύτερη ευκαιρία, κάθε δευτερόλεπτο.

Η ζωή είναι απλά ένα παιχνίδι.

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που ζουν με την εντύπωση ότι η ζωή είναι απλά ένα παιχνίδι. Και όλα τα παιχνίδια έχουν ευκολίες και δυσκολίες. Στο τέλος όμως, οι «καλοί» ανταμείβονται με happy end. Οι μίζεροι, από την άλλη, μαζεύουν απλά ένα …Game Over!

Οι ουλές σας είναι σύμβολα της δύναμης σας.

Ποτέ μην ντρέπεστε για τα «σημάδια» της ζωής σας. Μια ουλή σημαίνει ότι το κακό έχει τελειώσει και η πληγή έχει κλείσει. Αυτό σημαίνει ότι νικήσατε τον πόνο, διδαχθήκατε ένα μάθημα, δυναμώσατε, και κινηθήκατε προς τα εμπρός. Μια ουλή είναι το τατουάζ ενός θριάμβου, ενός δύσκολου αγώνα που δώσατε. Μην αφήνετε σημάδια σας να σας κρατήσουν όμηρο. Μην αφήνετε να σας κάνουν να ζείτε τη ζωή σας με το φόβο. Δεν μπορείτε να κάνετε τα σημάδια στη ζωή σας να εξαφανιστούν, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο που τα βλέπετε. Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα σημάδια σας ως ένα σημάδι δύναμης και όχι πόνου.

Ξύπνα και κάνε την παρακάτω SOS ρουτίνα κάθε πρωί:

Σκέψου θετικά.

Να τρως υγιεινά.

Κάνε άσκηση.

Ανησύχησε λιγότερο.

Δούλεψε σκληρά.

Γέλα συχνά.

Κοιμήσου καλά.

Επανάλαβε κάθε πρωί Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ