2016-07-30 23:38:30
Φωτογραφία για H MERCEDES κατηγορήθηκε για παραπλάνηση [video]
Η Mercedes μόλις κατέβασε τo τηλεοπτικό βίντεο της από το YouTube, που διαφήμιζε την νέα E-Class 2017  Ο βασικότερος λόγος είναι ότι παραπλανούσε τους θεατές ότι πρόκειται για ένα αυτόνομο αυτοκίνητο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο μπορείτε να δείτε την E-Class στον δρόμο να προσπερνά την φουτουριστική Mercedes F015 “βγαλμένη” από το Minority Report. Στην συνέχεια ο οδηγός φαίνεται ότι παίρνει τα χέρια του από το τιμόνι, ενώ η E-Class είναι σε κίνηση και ακούγεται το “Είναι ο κόσμος έτοιμος για ένα αυτοκίνητο οδηγά από μόνο του? Έτοιμος ή όχι, το μέλλον είναι εδώ“. Να μην σχολιάσουμε ότι η ατάκα “the future is here” είναι της Sammy!

Το πρόβλημα με το παραπάνω βίντεο είναι ότι η νέα E-Class κάθε άλλο παρά αυτόνομη οδήγηση δεν υποστηρίζει. Η τεχνολογία που διαθέτει είναι η “drive pilot” για τον αυτόματο πιλότο (cruise control), καθώς και μία υποβοήθηση στο στρίψιμο του τιμονιού. Σύμφωνα με τα Automotive News, οργανισμοί ασφάλειας οδηγών, αλλά και πελάτες, ζητήσαν από το FTC να “ερευνήσει” την υπόθεση. Στο τέλος, η Mercedes αποφάσισε να κατεβάσει το επίμαχο βίντεο τελείως και να μην δώσει συνέχεια στο θέμα.


“Η νέα 2017 E-Class είναι τόσο τεχνολογικά ανεπτυγμένη και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του οράματός μας για ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα : Δεν θέλουμε οποιαδήποτε πιθανή σύγχυση της αγοράς με αποτέλεσμα να υποβαθμίσει το γιγαντιαίο βήμα προς τα εμπρός στον τομέα της ασφάλειας των οχημάτων που η 2017 Ε-Class αντιπροσωπεύει” ανέφερε το τμήμα PR της Mercedes.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ