2016-08-01 12:18:23
Φωτογραφία για Πόσα λεφτά βγάζει η Apple κάθε... δευτερόλεπτο;
Μπορεί να τα νούμερα της Apple να μην ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, το τελευταίο τετράμηνο, αλλά κάθε δευτερόλεπτο που εμείς καθόμαστε και διαβάζουμε αυτό το post στο thenerd.gr, η Apple γίνεται πολύ πιο πλούσια! Πόσο πλούσια?

Το ίδιο ερώτημα είχαν και οι δημιουργοί του website Every Second. Σε αυτό το site μπορείτε να δείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το πόσα προϊόντα της Apple πωλούνται ανά δευτερόλεπτο, αλλά και τον συνολικό τζίρο της εταιρίας.

Φυσικά και τα παραπάνω στοιχεία δεν αποτελούν κάτι επίσημο από μεριάς της Apple, αλλά πρόκειται για αλγόριθμους που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις της Apple το τελευταίο εξάμηνο.

Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μέχρι να φτάσετε σε αυτό το σημείο του άρθρου, η Apple έχει ήδη πουλήσει περίπου 500 τηλέφωνα και έχει τζιράρει 300.000 δολάρια.

Αν επισκεφτείτε την αρχική σελίδα του Every Second μπορείτε να δείτε επίσης διάφορα στατιστικά στοιχεία για το YouTube. Μερικά από αυτά είναι τα views, πόσα βίντεο ανεβαίνουν ανά δευτερόλεπτο, πόσα χρήματα τζιράρει, αλλά και πόσα ξοδεύει για την συντήρηση των servers τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ