2016-08-02 08:47:58
Φωτογραφία για Ξανά στο εδώλιο ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ
Ξανά στο εδώλιο, για να δικαστεί ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, που πλαστογράφησε τα στατιστικά στοιχεία και με βούλευμα του Αρείου Πάγου ακυρώνεται η αθώωσή του και θα ξαναδικαστεί!

Η νέα εισαγγελέας  του ανώτατου δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου μετά την αναίρεση της απόφασης του Εφετείου προτείνει την παραπομπή του Ανδρέα Γεωργίου για την παραποίηση στατιστικών στοιχείων!

Κανείς αθώος για το μέγα σκάνδαλο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, την  γνωστή υπόθεση των «greek statistics» που οδήγησαν την Ελλάδα στα Μνημόνια! Η Ξένη Δημητρίου, από τη θέση της αντιεισαγγελέως είχε ζητήσει αρχικά, ο κ. Γεωργίου να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών,  για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης πλέον του πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματος  της παράβασης καθήκοντος.

Σοκ είχαν προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία οι αποκαλύψεις για το τεράστιο παιχνίδι που έπαιξαν ορισμένοι  στην πλάτη των Ελλήνων και στόχο την υποδούλωση της Ελλάδας στους ξένους τοκογλύφους! Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου, Ανδρέας Γεωργίου, πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, από το 2010 ικανοποίησε τις απαιτήσεις της τρόικας, με πρωτοφανείς χειρισμούς που δεν έχουν προηγούμενο.

Ενάντια σε κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως για παράδειγμα τον συνυπολογισμό των ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ στο έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης, ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ,  φέρεται να φούσκωσε το έλλειμμα της χώρας από 8% σε 15.6%, για να μπουν στην χώρα οι δανειστές!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ