2016-08-02 11:03:10
Φωτογραφία για ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του. Ενός στόπερ, ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ. Παρ΄όλα αυτά, στην πραγματικότητα οι μεταγραφικοί στόχοι των ερυθρόλευκων είναι... τέσσερις αφού κινούνται και για την απόκτηση box-to-box μέσου, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr".

Ο Βίκτορ θεωρητικά έχει αρκετούς μέσους στη διάθεσή του, ωστόσο από τη μια η διαφαινόμενη αποχώρηση του Κασάμι και από την άλλη, η επιθυμία του Ισπανού να παίξει με τριάδα στη μεσαία γραμμή δημιουργούν την ανάγκη μιας ακόμα μεταγραφής.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές βολιδοσκοπούν εδώ και αρκετό καιρό δυο περιπτώσεις παικτών ώστε να προχωρήσουν στην απόκτηση του ενός.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει το όνομα ενός εκ των δυο! Πρόκειται για τον 24χρονο Ολλανδό μέσο, Μάρκο Φαν Χίνκελ, για τον οποίο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να… εργάζονται τουλάχιστον 15 ημέρες.


Ο Φαν Χίνκελ μπορεί να μην είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά μόνο τυχαίος παίκτης δεν είναι. Ανήκει στην Τσέλσι, η οποία τον απέκτησε από την Φίτεσε με 9.5 εκατομμύρια ευρώ το 2013. Ξεκίνησε βασικός στα δυο πρώτα ματς της σεζόν 2013-14 για τους "μπλε", ωστόσο είχε έναν πάρα πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για το υπόλοιπο της περιόδου!

Έκτοτε, η Τσέλσι τον δανείζει με αποτέλεσμα εκείνες οι δυο συμμετοχές να είναι οι μοναδικές που έχει μέχρι στιγμές με την αγγλική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, ο Ολλανδός έχει ήδη ένα πέρασμα από τη Μίλαν (2014-15), ενώ πέρυσι ήταν από τα βασικά στελέχη τόσο της Στόουκ στο πρώτο μισό της σεζόν, όσο και της Αϊντχόφεν στο δεύτερο. Μάλιστα, με την ολλανδική ομάδα σημείωσε 8 γκολ σε 13 εμφανίσεις και κέρδισε το πρωτάθλημα της χώρας του!

Παρ' όλα αυτά, η Τσέλσι δεν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ και "ψάχνεται" να τον δανείσει εκ νέου. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θέλει να τα βρει με τους "μπλε" και σε αυτή την προσπάθεια έχει ως ανταγωνίστρια την Αϊντχόφεν, η οποία θέλει να αποκτήσει ξανά τον παίκτη ως δανεικό με δεδομένο ότι ικανοποίησε απόλυτα πέρυσι.

Δείτε τον:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ