2016-08-02 13:18:10
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Την περίπτωση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού, Ρον Φλαρ, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός με τους ερυθρόλευκους να θέλουν την απόκτηση στόπερ για να... δέσουν την άμυνά τους.

Μπορεί η αναμέτρηση με την Χάποελ Μπερ Σεβά να θεωρείται και να είναι -φυσικά- εξαιρετικά σημαντική, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέσω πλέι οφ την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Λιμάνι δεν κοιτάζουν και την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ενίσχυση που δεν έχει να κάνει με μια θέση, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, καθώς τα βλέμματα πέφτουν σε παίκτες για το κέντρο, την άμυνα και την επίθεση.

Όσον αφορά την άμυνα, πάντως, ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι, σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο Ρον Φλαρ της Άλκμααρ, με τον 31χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να είναι ο παίκτης που μπορεί να γίνει ο ηγέτης της άμυνας.

Και μπορεί και γιατί είναι έμπειρος, αλλά και γιατί έχει έχει παραστάσεις όντας για τρία χρόνια παίκτης της Άστον Βίλα, στην οποία διατέλεσε και αρχηγός. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι ερυθρόλευκοι εννοείται πως πάνω από όλα κοιτάζουν την πρόκριση στο Ισραήλ, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, παράλληλα κοιτάζουν και τις μεταγραφές με τον Φλαρ, να δείχνει μια πολύ καλή λύση.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ