2016-08-02 14:17:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ... ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΒΙΚΤΟΡ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑΠΟΕΛ
Συγκεκριμένα πράγματα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Βίκτορ, όσον αφορά τον αυριανό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Χάποελ, ψάχνοντας τρόπο για να... αιφνιδιάσει τους Ισραηλινούς, όπως έχουμε αναφέρει.

Σχεδόν ένα 24ωρο έχει απομείνει για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Χάποελ στο Μπερ Σεβά, στο πλαίσιο της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League.

Πριν την αναχώρησή τους για το Ισραήλ, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο Ρέντη και ο Βίκτορ έδειξε για άλλη μία φορά το πλάνο με το οποίο σκοπεύει να επιστρέψει εκείνος και οι παίκτες του με την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», για άλλη μία μέρα ο Ισπανός τεχνικός δοκίμασε το 4-3-2-1, έχοντας πάλι μαζί τους Φορτούνη και Τσόρι.

Πρόθεση του Βίκτορ είναι να μπορέσει να δημιουργήσει φάσεις, με τους δύο παίκτες να αναλαμβάνουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων.

Από εκεί και πέρα, η τοποθέτηση του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκη (που έχουν μεγαλύτερα «πνευμόνια») θα δώσει στους πρωταθλητές Ελλάδας τη δυνατότητα να πάρουν την μπάλα από την άμυνα και να την προωθήσουν με μεγαλύτερη άνεση στην επίθεση.

Η άμυνα δεν θα αλλάξει και έτσι μπροστά από τον Καπίνο θα βρεθούν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια. Στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται ο Ιντέγε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ