2016-08-02 15:24:32
Φωτογραφία για Πιλότος ακινητοποίησε μεθυσμένο μετά από επίθεση σε αεροσυνοδούς!
Ο πιλότος των American Airlines ήταν αυτός που αντιμετώπισε τελικά το δύσκολο περιστατικό σε πτήση από το Κεντάκι προς τη Βόρεια Καρολίνα όταν ένας μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε σε μέλη του πληρώματος.

Ο λόγος για τον 25χρονο Michael Kerr, στον οποίο απαγορεύτηκε να επιβαίνει σε πτήσεις μετά την εμφάνισή του στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και επιτέθηκε σε αεροσυνοδούς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Ο ίδιος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για παρέμβαση στα καθήκοντα του πληρώματος πτήσης και των συνοδών.

Το βίντεο από το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 21 Ιουλίου δείχνει τον πιλότο να ακινητοποιεί τον μεθυσμένο άνδρα ρίχνοντάς τον στο πάτωμα. Αν και αρχικά η αεροσυνοδός και ο πιλότος ζήτησαν από τον άνδρα να έχει υπομονή και να κάτσει στο κάθισμά του, εκείνος δεν υπάκουσε και το επεισόδιο συνεχίστηκε.

Ο Kerr, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ, προσπαθούσε και ζητούσε να βγει από το αεροσκάφος την ώρα που αυτό κινούταν στο διάδρομο προς την πύλη. Όταν ο άνδρας αντιδρά, λέγοντας ότι δε θέλει να κάτσει σε θέση, ο πιλότος απαντά ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θέλει και ότι θα πρέπει να κάτσει αμέσως.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μεθυσμένος άνδρας όχι μόνο δεν μπορεί να πετάξει με επιβατικό αεροσκάφος αλλά δεν πρέπει να έρθει και σε καμία επαφή με τις αεροσυνοδούς με τις οποίες το επεισόδιο. Σύμφωνα με αναφορές μάλιστα νωρίτερα την είχε απειλήσει ότι θα σπάσει σε μία το σαγόνι, είχε κλωτσήσει μία αεροσυνοδό στο πόδι και είχε ρίξει μια άλλη στο πάτωμα. Ο Kerr βρίσκεται υπό κράτηση για το συμβάν.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ