2016-08-02 22:50:15
Φωτογραφία για ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ... ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στο 90' ο ΑΠΟΕΛ έμενε... εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πέτυχε τρία γκολ στις καθυστερήσεις (3-0) και έριξε στο καναβάτσο τη Ρόζενμποργκ!

Απίθανα πράγματα στο ΓΣΠ!!! Ο ΑΠΟΕΛ στο... 90' έμενε εκτός διοργάνωσης με το 0-0, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους Κύπριους να πανηγυρίζουν!

Ο Γιαννιώτας πέτυχε γκολ και έδωσε μια ασίστ, ενώ ο Ντε Βινσέντι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 3-0!

«Η ομάδα το πίστεψε. Έβαλε τρία γκολ σε πέντε λεπτά στις καθυστερήσεις» είπε ο Γιαννιώτας μετά το τέλος του ματς, όπου κατάφερε να σφραγίσει μια τρελή... πρόκριση!

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και στο 12' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Εφραίμ δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Ρόζενμποργκ απάντησε, αλλά στο 22' το σουτ του Χέλαντ βρήκε το δοκάρι. Δυνατό ξεκίνημα για τους Κύπριους στην επανάληψη, αλλά στο 51' η σουτάρα του Αλεξάνδρου τράνταξε το δοκάρι. Στο 71' το ΓΣΠ σηκώθηκε στο πόδι, ωστόσο το γκολ του Σωτηρίου σωστά ακυρώθηκε. Η Ρόζενμποργκ αμυνόταν σωστά και μέχρι το 90' κρατούσε το μηδέν, ωστόσο από τα πόδια του Γιαννιώτα ξεκίνησε... το πάρτι! Στο 91' ο Βάντερ σέντραρε παράλληλα από αριστερά και ο μέσος του Ολυμπιακού που αγωνίζεται στην Κυπριακή ομάδα με τη μορφή δανεισμού, με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 90+3' από δική του πάσα ο Βάντερ πέτυχε το 2-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντε Βινσέντι διαμόρφωσε το 3-0.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ