2016-08-03 12:52:17
Φωτογραφία για Cronzy: Το στυλό που αναγνωρίζει όλα τα χρώματα του κόσμου
Θυμάστε το Spector που μπορούσε να αναγνωρίζει γραμματοσειρές και να τις εμφανίζει στο laptop μας? Το επόμενο τρελό project που βρήκαμε στο Indiegogo αφορά παρόμοια λειτουργία, αλλά με χρώματα και λέγεται Cronzy.

Αυτό όμως που κάνει το Cronzy ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι μπορεί να σκανάρει 16 εκατομμύρια χρώματα και η εταιρία πίσω από αυτό το φανταστικό gadget, υποστηρίζει ότι μπορεί να αντιληφθεί όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις του κόσμου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να το δείτε σε δράση:

Δεν είναι βέβαια ακόμη ξεκάθαρο το αν μπορούμε απευθείας να γράψουμε την απόχρωση που σκανάρουμε, χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαδικασία. Προς το παρόν αποτελεί μία καμπάνια στο Indiegogo και όχι τελικό προϊόν. Έτσι το παραπάνω πρόμο βίντεο μας δείχνει πως η εταιρία φαντάζεται την τελική του μορφή!

Όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο θα υπάρξουν διαθέσιμες εφαρμογές για τις δύο πιο διάσημες πλατφόρμες, Android και iOS. Με την χρήση αυτών, θα μπορούμε να δούμε το χρώμα που έχουμε σκανάρει και να το αποθηκεύσουμε για μελλοντική χρήση.


Το Cronzy διαθέτει μπαταρία Li-Po και το team δημιουργίας του αναφέρει ότι μπορεί να δουλέψει για αρκετές ημέρες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Επιπροσθέτως, κατά την αγορά του, θα προμηθευόμαστε ανταλλακτικά tips για το μπροστινό μέρος, σε διάφορα μεγέθη και διαμέτρους.

Παρ’ όλα αυτά το Cronzy χρειάζεται ακόμη δύο μήνες καμπάνιας και 200.000 δολάρια για να πετύχει τον τελικό του στόχο. Το project υπάρχει σαν σκέψη από το 2014 και από τότε προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη χρηματοδότηση προκειμένου να δημιουργήσουν το τελικό προϊόν. Οι εφαρμογές του πραγματικά είναι απεριόριστες και το target group του αγοραστικού κοινού πολύ ευρύ. Θα ήταν χρήσιμο σε καλλιτέχνες ζωγράφους, γραφίστες, αλλά και παιδιά που απλά θα το βρίσκουν διασκεδαστικό!

Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον την συγκεκριμένη καμπάνια, μπορείτε να την υποστηρίξετε με την προ παραγγελία ενός ή περισσότερων Cronzy, στην επίσημη καμπάνια τους εδώ. Το κόστος για την απόκτηση του είναι 100 δολάρια, ενώ όταν κυκλοφορήσει στο εμπόριο θα κοστίζει 300 δολάρια.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ