2016-08-03 16:09:42
Φωτογραφία για Αναπληρωτής Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης Αξιωματικός του Οικονομικού
Όπως μας ενημερώνει το φιλικό ιστολόγιο gatzoli.gr σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του, (είχαμε δημοσιεύσει πρώτοι τον νέο διοικητή κ. Αδαμίδη, (βλέπε gatzoli.gr) σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα από το υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το όνομα του αναπληρωτή διοικητή που θα στελεχώσει το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

 

Μετά από μήνες διαδικασιών, αναπληρωτής διοικητής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ορίστηκε ο Σταύρος Τζωϊδης, οικονομολόγος, πρώην στρατιωτικός.

 

Η επιλογή των υποψηφίων έγινε από την επιτροπή αξιολόγησης του ΑΣΕΠ, βάση κριτηρίων και με προφορική συνέντευξη, όπως άλλωστε είχαν κατά καιρούς προαναγγείλει οι τοπικοί βουλευτές.

 

 

Από τους 12 συνολικά που κατέθεσαν αιτήσεις, ο κ. Τζωίδης, παρουσίασε το πιο πλήρη βιογραφικό, κι αυτό έχει τη σημασία του, καθώς στο παρελθόν ακολουθούνταν άλλες πρακτικές, πιο πολιτικές  


 

Το βιογραφικό του Αναπληρωτή Διοικητή Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

 

Ο κ. Τζωίδης Σταύρος, αποφοίτησε το 1987  από  την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών  Σωμάτων(ΣΣΑΣ), από το τμήμα Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποστρατεύτηκε το 2014 μετά από αίτησή του.

 

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του τοποθετήθηκε σε διάφορες θέσεις οικονομικών Υπηρεσιών του Στρατού Ξηράς. Συγκεκριμένα, ως διαχειριστής Χρηματικού και προιστάμενος λογιστηρίου σε κεντρικά ταμεία Στρατού, σε Ελεγκτήρια Δαπανών και Υλικών του Στρατού, ως Οικονομικός Ελεγκτής Διαχειρίσεων Μονάδων Στρατού, Διευθυντής Διευθύνσεων Οικονομικού μεγάλων Σχηματισμών του Στρατού, Διοικητής οικονομικών Μονάδων Στρατού κλπ.

 

Εκτός των βασικών Σχολείων επιμόρφωσης του Οικονομικού, παρακολούθησε και σεμινάρια μηχανογραφημένης λογιστικής. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ), της Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ),της Σχολής προγραμματιστών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (ΣΠΗΥ) και του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Παιδείας της Κύπρου. Είναι Κάτοχος πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στην Αγγλική.

Επίσης κατέχει άδεια εξασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος και φοροτεχνικού Α. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Tα τελευταία χρόνια, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε διάφορες θέσεις. Είναι μέλος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.

Είναι έγγαμος και έχει μία κόρη, μαθήτρια Λυκείου.

ΠΗΓΗ: http://www.gatzoli.gr/2016/08/03/%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%AF/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ