2016-08-03 17:44:12
Φωτογραφία για Μιλήστε στο IPHONE σας: Οι 500 εντολές που θα χρειαστείτε [HEY SIRI]
Αν έχετε κάποιο νέο iPhone και δεν χρησιμοποιείτε το Siri, τότε πραγματικά χάνετε!

Προς το παρόν η λειτουργία του δεν υποστηρίζει ελληνικά, αλλά οι εντολές του είναι πολύ απλές και το επίπεδο αγγλικών που απαιτείται είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Με το Siri μπορείτε να πραγματοποιείστε πάμπολλες εργασίες, γρήγορα, εύκολα και χωρίς να σηκώσετε ούτε το δαχτυλάκι σας!

Οι περισσότεροι χρήστες του Siri χρησιμοποιούν τις πιο “κλασικές” εντολές, όπως αυτή της ανάγνωσης του τελευταίου sms που έχουμε δεχτεί. Ήξερες όμως ότι μπορείς να μάθεις μέχρι και την κίνηση των δρόμων (Θεσσαλονίκη/Αθήνα), ή την αυξομείωση της φωτεινότητας της οθόνης ?

Το νέο website Hey Siri διαθέτει σχεδόν 500 εντολές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο Siri, καθώς και δεκάδες “προσαρμόσεις” αυτών. Είναι χωρισμένες σε κατηγορίες, γεγονός που μας βοηθάει πολύ γρήγορα να βρούμε την εντολή που αναζητάμε.

Αν μάλιστα δεν διαθέτεις iPhone, αλλά κάποια Android συσκευή, τότε είναι η τυχερή σου μέρα! Στο thenerd.gr μάθαμε ότι υπάρχει το αντίστοιχο website και για τους χρήστες του λειτουργικού Android. Μπορείτε να επισκεφτείτε το OK Google, που περιέχει επίσης πάμπολλες φωνητικές εντολές για τον ψηφιακό βοηθό της Google.

Το Hey Siri θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για να μάθετε τις περισσότερες δυνατότητες του iPhone σας. Αν “ντρέπεστε” να μιλάτε αγγλικά στο κινητό σας μπροστά σε κόσμο, τουλάχιστόν δοκιμάστε το στο σπίτι σας!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ