2016-08-03 19:11:12
Φωτογραφία για ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ 4αρι ΠΟΥ ΔΕΝ... ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος στο πλαίσιο της συνέντευξης για το “1st International Basketball Tournament” που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ζήτημα της μη απόκτησης παίκτη στη θέση "4" από τον Ολυμπιακό. 

Οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν τ' αποκαλυπτήρια για τη νέα σεζόν το διήμερο 23-25 Σεπτέμβρη στην Κρήτη, όπου θα διεξαχθεί διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή των Αναντολού Εφές, Ερυθρού Αστέρα και Χάποελ Ιερουσαλήμ. Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη 03/08 δόθηκε συνέντευξη τύπου και ο κόουτς των Πειραιωτών, είπε : 

"Μια πρωτοβουλία που προσπαθεί να αναδείξει αρχές στο πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα. Είναι πολύ σημαντικό να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο δυνατά παιχνίδια τέτοια τουρνουά είναι σπάνια στην Ευρώπη για αυτό πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.Να είναι γεμάτο το γήπεδο γιατί είναι ένα θέαμα που δε γίνεται συχνά. Τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού θα γίνουν στην Κρήτη.Η ομάδα μας έχει ένα πλούσιο ρόστερ και ευχαριστώ πολύ τους προέδρους μας για αυτό".


Εν συνεχεία δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε ενίσχυση της θέσης "4", αφού επιθυμεί να στηρίξει τους Έλληνες του ρόστερ, αν και προκαλεί απορία το γεγονός ότι δεν βρέθηκε κάποιος να τον ρωτήσει γιατί συζητούσαν τότε 3 μήνες με τον Οκάρο Γουάιτ αφού ήθελε να στηρίξει τους... Έλληνες :

"Δεν θα πάρουμε τεσσάρι γιατί έχουμε 3 Έλληνες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πίεση.Ο Ολυμπιακός στηρίζει το Ελληνικό στοιχείο".

* Το περσινό πάθημα δεν έγινε μάθημα λοιπόν... Όλοι στηρίζουμε την ομάδα και τις επιλογές της, ευχόμαστε να μην υπάρχουν τραυματισμοί και οι παίκτες να ξεπεράσουν ακόμα και τις προσδοκίες που υπάρχουν γι'αυτούς, αλλά αν στην πορεία δούμε... άλλα το όνομα του υπευθύνου είναι από τώρα γνωστό σε όλους... 

Αυτά και... καλή χρονιά να έχουμε! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ