2016-08-03 21:42:11
Φωτογραφία για Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η... ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Ν'ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ
Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με νέο πρόστιμο (€20.000) τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για συγκεκριμένη δήλωση, αλλά του έδωσε 10ήμερη προθεσμία ν' ανακαλέσει.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ είχε κάνει λόγο για... ερυθρόλευκο παρασκήνιο και διαιτητές-κομάντο, ενώ είχε παρομοιάσει το πάθημα-μάθημα με κλωτσιά στα γεννητικά όργανα.

Η δήλωσή του είχε συμπεριληφθεί στις νέες καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για τις οποίες αποφάσισαν δύο διαφορετικοί Αθλητικοί Δικαστές. Ο τελευταίος πάντως του επέβαλε νέο πρόστιμο (€20.000), ενώ του έδωσε και μία εβδομάδα προθεσμία ν' ανακαλέσει, αλλιώς κινδυνεύει με... νέα τιμωρία.

Το ερώτημα είναι ποια μπορεί να 'ναι η ουσία της πιθανής νέας τιμωρίας, αφού οι ερμηνείες για τον κανονισμό της συγχώνευσης ποικίλουν και τίποτα δε φαντάζει οριστικό. Όπως οριστικός δεν είναι ακόμα, παρότι υπερψηφίστηκε (12-2) στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ούτε ο ίδιος ο κανονισμός, τον οποίο πρέπει να εγκρίνουν κατά σειρά η ΕΟΚ κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονής.


Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

Με την υπ' αριθμ. 48/3-8-2016 απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου:

1) Επιβάλλει στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ιδιοκτήτη και πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 31-5-2016 δήλωση του, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000) ΕΥΡΩ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ