2016-08-03 23:25:13
Φωτογραφία για ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ... ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ! ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ασήκωτη... βραδιά στο Ισραήλ για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στη ρεβάνς με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά και εγκατέλειψαν... άδοξα το Champions League.

Άδοξο τέλος στα... όνειρα του Ολυμπιακού για είσοδο στους ομίλους του Champions League έβαλε η ομάδα του Ισραήλ. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη την κακή εικόνα των ερυθρόλευκων (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) και τους τιμώρησαν με ήττα-αποκλεισμό (0-0 το πρώτο ματς) στο Turner Stadium.

Οι παίκτες του Βίκορ αφού βρήκαν τα πατήματά τους στο γήπεδο, είδαν όλους τους χώρους προς την εστία του Γκόρες να είναι... κλειστοί και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, παρόλο που προσπάθησαν. Πιο τολμηροί στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, που αφού εξουδετέρωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, στη συνέχεια τον πίεσαν και έφτασαν στο... χρυσό γκολ με τον Τζέντεκ στο 79ο λεπτό.

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο Λιμάνι, έπειτα και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το πρώτο παιχνίδι και την κακή εικόνα στο Καραϊσκάκη.


Φυσικά, οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες αφού η ομάδα φέτος αποδυναμώθηκε και δεν ενισχύθηκε, ακόμα και σήμερα δανείζουμε παίκτες στη... Νότιγχαμ, λες και υπάρχει πληρότητα σε όλες τις γραμμές!

Ο Βίκτορ Σάντσεθ που ήρθε στη θέση του Μάρκο Σίλβα, παρά το γεγονός που βρήκε ρόστερ γεμάτο... τρύπες, φρόντισε να "χάσει" επιπλέον  παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όπως οι Κασάμι, Ντουρμάζ, Πάρντο Οι παίκτες φάνηκαν λίγοι, γιατί κάποιοι ΕΙΝΑΙ λίγοι... Κάποιοι άλλοι θέλουν αλλά δεν μπορούν, ενώ κάποιοι που αντικειμενικά είνα ιτα δυνατά χαρτιά παρασύρθηκαν στηξν γενικότερη ανυπαρξία.

Πλέον, τίποτα δεν μπορεί να διορθωθεί αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά τον αποκλεισμό από το Champions League... Σίγουρα όμως αν ΟΛΟΙ δουν τα λάθη τους το αύριο μπορεί σίγουρα να είναι καλύτερο.

Αυτή η ομάδα, όπως είναι τώρα θ'αποτύχει και στο Europa League, ενώ θα έχει πρόβλημα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όποιος θέλει να κάνει... δοκιμές και πειράματα, ας το κάνει για να δει τ'αποτελέσματα. 

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Η ομάδα του Μπερ Σεβά, έχοντας και την ώθηση από τους οπαδούς της που γέμισαν το γήπεδο, πήρε την μπάλα στα πόδια της και ανάγκασε τον Καπίνο σε μεγάλη επέμβαση μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτή την φάση... «ξύπνησε», ανέβασε τις γραμμές του και παρόλο που δεν έγινε απειλητικός τουλάχιστον έβγαλε τους αντιπάλους του από την περιοχή του.

Παρότι το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, λόγω των αλλεπάλληλων λαθών στον χώρο του κέντρου, οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν στροφές και έγιναν αρκετά πιο πιεστικοί. Οι παίκτες του Βίκτορ πλησίαζαν μεν την περιοχή του Γκόρες, όμως... αδυνατούσαν να βγάλουν και τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Μπαχάρ βγήκε από το μισό της στο φινάλε του ημιχρόνου και προσπάθησε να πιέσει την άμυνα των ερυθρόλευκων, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποτελέσματα. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Καμία ομάδα δεν ξεχώρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Η Χάποελ είχε την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε, ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε τις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι έριξαν το βάρος στα άκρα όπου οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν προβλήματα, έτσι και από μία εξαιρετική ενέργεια του Νουακαέμε ήρθε και πάλι η σειρά του Καπίνο να πει μεγάλο... «όχι» στο 56' (δείτε το σχετικό θέμα και το βίντεο ΕΔΩ). Ένα λεπτό, αργότερα έφτασε και η σειρά του Γκόρες να σώσει την ομάδα του, όταν ο Τσόρι με πανέξυπνη μπαλιά έβγαλε τετ-α-τετ τον Ιντέγε, ο οποίος... δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα.

Ο χρόνος κυλούσε και οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να «ξεμένουν» από δυνάμεις. Αντίθετα, οι παίκτες της Χάποελ έδειχναν περισσότερο αποφασισμένοι. Η επιμονή των παικτών του Μπαχάρ έφερε αποτελέσματα σε μια στημένη φάση, όπου η άμυνα του Καπίνο πιάστηκε στον... ύπνο και ο Τζέντεκ τον νίκησε με σουτ στο 79ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά, οι ερυθρόλευκοι ήταν φανερό πως δεν είχαν κουράγιο να απειλήσουν και το τελευταίο σφύριγμα τους βρήκε να μένουν εκτός από την φάση των play-offs του Champions League.

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαράκ Μπαχάρ): Γκόρες, Μπιτόν, Βίτορ, Τζέντεκ, Χόμπαν, Νταβιντζάντα, Μπρουν (61’ Ράντι), Μέλικσον, Όγκου, Μπαρντά (60’Λούσιο), Νουακαέμε

Στον πάγκο: Χαΐμοφ, Ράντι, Μπουτσάλιο,Σαχάρ, Οχαγιόν, Τάχα

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο, Φιγκέιρας (51’Μανιάτης), Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Τσόρι (60’ Μαζουακού), Φορτούνης, Ιντέγε

Στον πάγκο: Λεάλι, Πουλίδο, Βούρος, Ζντιέλαρ, Σεμπά

Δείτε το γκολ της Χάποελ Μπερ Σεβά:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ