2016-08-04 14:06:11
Φωτογραφία για ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ
Προπόνηση και θεωρία είχε το ... μενού της 3ης ημέρας της προετοιμασίας των ομάδων Κ-17 και Κ-20 του Ολυμπιακού στα Χάνια του Πηλίου. Οι δυο ομάδες συνεχίζουν δυνατά τις προπονήσεις τόσο σε θέματα ταχυδύναμης όσο και σε θέματα τακτικής παράλληλα όμως ξεκίνησαν και τα θεωρητικά μαθήματα.

Το... μάθημα θεωρίας περιελάμβανε ανάλυση video αγώνων των δυο ομάδων αλλά και γενικές οδηγίες και παρατηρήσεις από τους προπονητές της Ακαδημίας γι' αυτά που βλέπουν στις προπονήσεις στο Πήλιο.

Τόσο η Κ-20 όσο και η Κ-17 δουλεύουν "σκληρά" και κάθε ημέρα η εικόνα των παικτών είναι καλύτερη στις προπονήσεις. Οι απαιτήσεις στην Ακαδημία του Ολυμπιακού είναι μεγάλες και όλοι ξέρουν ότι θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να πετύχουν.

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια στην περίοδο της προετοιμασίας θα δοθούν την Κυριακή 7 Αυγούστου. Η Κ-20 θα ταξιδέψει στο Βελεστίνο για να παίξει με τον Ρήγα Φεραίο ενώ η Κ-17 θ' αγωνιστεί στα Χάνια με τον Προμηθέα Λάρισας. Για τους Νέους θα είναι το 3ο φιλικό παιχνίδι αφού έχουν δώσει πριν από το Πήλιο δυο αγώνες με τον Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο ενώ για τους Έφηβους θα είναι το πρώτο της χρονιάς!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ