2016-08-04 17:28:19
Φωτογραφία για ΑΛΛΑΓΗ... ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΧΑΝΓΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
Μπορεί ο Άνταμ Χάνγκα να ήταν μια... ανάσα από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει κάτι που δυσκολεύει την πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Τις προηγούμενες μέρες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ είχαν κορυφωθεί και "ακουγόταν" ότι ο Άνταμ Χάνγκα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, από εκεί που φαινόταν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων θα οδηγήσουν σε συμφωνία, έχουν καταλήξει σε... αδιέξοδο αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν έχουν μείνει ικανοποιημένες. Η Μπαρτσελόνα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 27χρόνο Ούγγρο σμολ φόργουορντ καθώς ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει «γη και ύδωρ» που ζητούν οι Βάσκοι.

Ο Χάνγκα διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λαμποράλ και οι Βάσκοι θέλουν να τον... μοσχοπουλήσουν, κάτι του που δεν θα μπορούν να επιτύχουν το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η Μπαρτσελόνα πλέον εξετάζει εναλλακτικές λύσεις παικτών, σε περίπτωση που δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 27χρόνου Ούγγρου σμολ φόργουορντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ