2016-08-05 08:56:28
Φωτογραφία για Η Τουρκία κατηγορεί τις ΗΠΑ για σχέδιο διαφυγής του Γκιουλέν
Είτε η Αγκυρα  έχει πληροφορίες ότι η Ουάσιγκτον  έχει θέσει σε ενέργεια σχέδιο για διαφυγή του ιμάμη Γκιουλέν από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ σε άλλη χώρα  είτε η γειτονική χώρα  καλού - κακού για να αποτρέψει μια  τυχόν ( οικειοθελή) μετακίνηση  του αυτοεξόριστου ιεροκήρυκα εκτός ΗΠΑ.

Και τα δυο ενδεχόμενα μπορεί να είναι εν ισχύ εξ ίσου, αν ερμηνεύσει κάποιος τα όσα είπε σήμερα ο Τούρκος  υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπεκίρ Μπόζνταγ, προβοκάροντας έτσι κι αλλιώς τις ΗΠΑ! «Σε περίπτωση που διαφύγει θα σημαίνει ότι οι ΗΠΑ έχουν παραβλέψει ή το έχουν εγκρίνει αυτό>>, δήλωσε , μεταξύ άλλων, ο κ Μπόζνταγ στήνοντας το ''κουτοπόνηρο'' σχέδιό του. Και αυτό για αποτρέψει - αν υπάρχει φυσικά- ένα τέτοιο σχέδιο των ΗΠΑ, εκθέτοντας την από τωρα  αλλά  και να ''χρεώσει'' προκαταβολικά στην Ουάσιγκτον τυχόν αλλαγή χώρας διαμονής του με δική του απόφαση.

Συγκεκριμένα αφού ανακοίνωσε ότι έστειλε και 2η επιστολή για έκδοση του Γκιουλέν και αφού εκβίασε σημειώνοντας  ότι οι διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ θα επηρεαστούν αρνητικά σε περίπτωση που δεν εκδοθεί ο Γκιουλέν, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε:


«Ο Γκιουλέν δεν μπορεί να διαφύγει σε μια άλλη χώρα χωρίς την άδεια και την έγκριση των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που διαφύγει θα σημαίνει ότι οι ΗΠΑ έχουν παραβλέψει ή έχουν εγκρίνει αυτό. Διότι αυτή τη στιγμή η κατοικία του στη Πενσιλβανία παρακολουθείται από πολύ κοντά από τις μονάδες ασφαλείας, τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, είναι υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να διαφύγει σε μια άλλη χώρα χωρίς την άδεια και την έγκριση των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που πάει σε μια άλλη χώρα εκτός της Τουρκίας δεν θα σημαίνει πως διέφυγε θα σημαίνει πως οι ΗΠΑ έδωσαν άδεια και έγκριση σε κάτι τέτοιο. Θέλω να δείξουν ενσυναίσθηση>>.

Παρακάτω έκανε προσπάθεια  να εμφανίσει τον Ερντογάν ως ...Ομπάμα, με ένα παράδειγμα: Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ