2016-08-05 13:20:13
Φωτογραφία για ΕΞΕΤΑΖΕΙ... ΝΒΑερς Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Μετά την αποχώρηση των Μάικ Τζέιμς για τον Παναθηναϊκό και Ντάριους Άνταμς για την Κίνα, η περιφερειακή γραμμή της Λαμποράλ έχει... αποδυναμωθεί και εξετάζει δύο περιπτώσεις παικτών από το ΝΒΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Μετά την απόκτηση του Γάλλου Ροντρίγκ Μπομπουά, οι Βάσκοι έχουν στο στόχαστρο τους δύο παίκτες προερχόμενους από το ΝΒΑ.

Νούμερο ένα στόχος των Βάσκων είναι ο Μπράις Κότον ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Φοίνιξ Σανς και Μέμφις Γκρίζιλς. Για τον Αμερικάνο γκαρντ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γραν Κανάρια, βλέποντας στο πρόσωπο του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κέβιν Πάνκος, ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση δεν θα προχωρήσει. Οι Βάσκοι έχουν κάνει την προσφορά τους στον 23χρόνο πρώην ΝΒΑερ, όμως υπάρχει οικονομική διαφορά και η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Σε περίπτωση που στραβώσει η απόκτηση του Μπράις Κότον, η Λαμποράλ έχει ως εναλλακτική λύση εκείνη του Σέιν Λάρκιν, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους Μπρούκλιν Νετς και είχε κατά μέσο όρο 7.6 πόντους και και 4.7 ασίστ σε 78 παιχνίδια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ