2016-08-05 14:05:11
Φωτογραφία για Διακοπές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Μάθετε πώς...
Το πλοίο θα σαλπάρει το βραδάκι; Βεβαιωθείτε ότι πήρατε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα προκειμένου να απολαύσετε τις διακοπές με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας Ετοιμάζεστε πυρετωδώς για τις διακοπές και δεν θέλετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση; Μην ανησυχείτε! Έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσετε σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας ώστε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε!

Η λίστα των διακοπών...

Εφεδρική μπαταρία ηλεκτρονικού τσιγάρου: Φανταστείτε τώρα να είστε στην παραλία στη μέση του πουθενά κι εκεί που απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας να σβήσει. Αν δεν θέλετε να συμβεί αυτό τότε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

Φορτιστή ταξιδιού/αυτοκινήτου: Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να φορτίζετε τη μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας καθ΄οδόν για την επόμενη καλοκαιρινή σας περιπέτεια.

Εφεδρικό ατμοποιητή: Εάν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας το υποστηρίζει τότε καλό είναι να έχετε ένα δεύτερο tank για να τον έχετε γεμάτο και να τον αλλάξετε μόλις αδειάσει ο πρώτος, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε αποσύνθεση και επανασύνδεση του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Επίσης, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Βέβαια, θα σας προτείναμε από να μελετήσετε τη λίστα καταστημάτων του δικτύου της alter eGo πρίν φτάσετε στον προορισμό της επιλογής σας προκειμένου να ανακαλύψετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Θήκη μεταφοράς: Άμμος, θάλασσα, αντηλιακό είναι το τρίπτυχο του καλοκαιριού αλλά και τα τρία πράγματα που μπορούν να βλάψουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Γι΄αυτό χρειάζεστε μια θήκη μεταφοράς προκειμένου να το προστατέψετε.

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν για οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιλέξατε να ταξιδέψετε. Εάν όμως θα ταξιδέψετε με αεροπλάνο έχουμε μερικά extra tips που θα κάνουν το ταξίδι πιο ευχάριστο.

Tip #1: Βάλτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας και τα εξαρτήματά του στην τσάντα του χεριού σας. Με αυτόν τον τρόπο εάν κάτι συμβεί στη βαλίτσα σας δεν θα μείνετε και χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Tip #2: Πάρτε μαζί σας εφεδρική μπαταρία και υγρό αναπλήρωσης. Έτσι σε περίπτωση που καθυστερήσει η πτήση σας δεν θα χρειαστεί να στερηθείτε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

Tip #3: Παρόλο που στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα νομοθεσία που να απαγορεύει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε εσωτερικούς χώρους θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πού το χρησιμοποιείτε. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε πρώτα τον υπεύθυνο του αεροδρομίου ή του αεροπλάνου. Το ίδιο ισχύει και για πολλές χώρες του εξωτερικού. Δείτε ποια μέρη είναι ιδανικά για ατμιστές εδω.

Ακολουθώντας τα παραπάνω tips δεν θα αφήσετε τίποτα να μπει εμπόδιο μεταξύ σε εσάς και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Εμείς, σας ευχόμαστε καλές διακοπές και δεσμευόμαστε να σας κρατάμε συντροφιά μέσω του alter eGo blog με ενδιαφέροντα άρθρα που αφορούν το άτμισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ