2016-08-05 21:51:10
Φωτογραφία για Τα NIKE  γυαλιά των 1200 δολαρίων, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες [NIKE WING]
Η Nike δημιούργησε ένα ειδικό ζευγάρι γυαλιών για τους αθλητές δρόμου που παίρνουν μέρος... στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Τα συγκεκριμένα γυαλιά μπορεί να σχεδιαστήκαν για αθλητές, είναι διαθέσιμα όμως και για το κοινό, μέσω του επίσημου website της εταιρίας. Το κόστος για την απόκτηση τους βέβαια είναι κάπως τσουχτερό..και συγκεκριμένα 1.200 δολάρια.

Τα Nike Wing αποτελούνται από ένα μοναδικό κομμάτι γυαλί, με τις καμπύλες που χρειάζονται έτσι ώστε να αγαλιάζει σωστά το πρόσωπο.

H Nike για να καταφέρει αυτό το τεχνολογικό “επίτευγμα” του καμπυλωτού γυαλιού, φαίνεται ότι συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή της Γερμανίας, Zeiss. Τα Nike Wing διαθέτουν αεριζόμενο φρύδι σιλικόνης για να αποφεύγεται το θόλωμα των φακών, αλλά και για βελτιωμένη αεροδυναμική. Το βάρος των Wing δεν ξεπερνά τα 115 γραμμάρια και θεωρούνται πολύ άνετα, καθώς έρχονται σε επαφή με το πρόσωπο, στα λιγότερα δυνατά σημεία. Γεγονός πολύ χρήσιμο στους αθλητές ταχύτητας, αλλά τελείως nerd για τους περισσότερους από εμάς.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ