2016-08-06 12:18:13
Φωτογραφία για ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ... ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ! (PHOTOS)
Ο Αρτούρ Μασουακού πέταξε για... Λονδίνο και Αγγλία.

Ηταν μέσα στην... λίστα των υπό αποχώρηση. Ουδείς περίμενε ωστόσο ότι θα υπήρχαν τόσο άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο παίκτη. Κι όμως ο Αρτούρ Μασουακού (περί ου ο λόγος) βρίσκεται στο αεροπλάνο για Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το gazzetta.gr. Συγκεκριμένα στις 08:00 το πρωί ο Γάλλος μπακ-χαφ και ο μάνατζερ του πέταξαν για Αγγλία ωστόσο δεν προέκυψε το παραμικρό. Τόσο από τον παίκτη όσο και από τον μάνατζερ που τον συνόδευε, Πάνο Γαλαριώτη.

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση για τον σύλλογο στον οποίο θα μετακομίσει ο Γάλλος μπακ, αμφότεροι αρνήθηκαν (ευγενικά) ν' απαντήσουν. Απλά επιβεβαίωσαν τον... προορισμό. Λονδίνο δηλαδή. Ουσιαστικά δεν ήθελαν ν' αποκαλύψουν την οποιαδήποτε λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την μεταγραφή παρά το γεγονός ότι ο νεαρός μπακ έμπαινε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αγγλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες (αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις).


Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος η πώλησή του έχει συμφωνηθεί. Αυτή θ' αποφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ένα ποσό κοντά στις 8,5 εκατομμύρια λίρες! Δηλαδή κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Σπουδαία συμφωνία για τους ερυθρόλευκους εάν αναλογιστεί κανείς την εικόνα του Μασουακού την περσινή σεζόν αλλά και το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά μιλάμε για την πιο ακριβή μεταγραφή ακραίου αμυντικού αυτό το καλοκαίρι στο Νησί!

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα ενώ προφανώς μέσα στην ημέρα θα γίνει γνωστή και η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αρτούρ Μασουάκου μιας και μιλάμε για οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου αμυντικού.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον Γάλλο και τον μάνατζερ, Πάνο Γαλαριώτη, λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ