2012-05-16 13:50:04
Φωτογραφία για Πορεία με ποδήλατα έκαναν Αλβανοί ομοφυλόφιλοι στα Τίρανα
Πορεία με ποδήλατα έκαναν Αλβανοί ομοφυλόφιλοι στα Τίρανα! Οι …ορθοπεταλιές έγιναν κατά των  παραβιάσεων  των δικαιωμάτων τους ως πολίτες και είχε την μορφή της διαμαρτυρίας.Η εκδήλωση των LGBT- ακτιβιστών ήταν, μεταδίδεται,  ένα είδος πρόβας πριν από ένα γεγονός μεγαλύτερης κλίμακας, το οποίο το έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη  17 Μαΐουπου είναι η  Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας.

Πάντως η  διεξαγωγή της νέας εκδήλωσης  παραμένει με ερωτηματικό λόγω της δήλωσης που έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, ο οποίος είπε, πως οι διαδηλωτές ….«πρέπει να ξυλοδαρθούν με χοντρά μπαστούνια»!

Στην ποδηλατοπορεία συμμετείχαν μερικές δεκάδες ομοφυλόφιλοι- άνρες και γυναίκες. Στην αρχή της κούρσας, παρά την παρουσία της αστυνομίας,

στους διαδηλωτές πετάχτηκαν από »αγνώστους» βόμβες μολότοφ.Μία από τις LGBT- ακτιβίστριες δήλωσε μετά την πορεία: «Δεν φοβόμαστε πια να δείχνουμε σε όλους ποιοι ήμαστε, Πιστεύω πως έφτασε η ώρα να διακόψουμε τον κύκλο του φόβου και του μίσους, στον οποίο ζούμε όλα αυτά τα χρόνια». Δεν υπήρξε τραυματίας.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ