2016-08-06 14:20:20
Φωτογραφία για «ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΡΙΒΙΕΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο Ολυμπιακός φέρεται να ρώτησε τη Νιούκαστλ για τον 26χρονο Γάλλο επιθετικό Εμανουέλ Ριβιέρ, ο οποίος... δεν υπολογίζεται στις «Καρακάξες».

Ακόμα ένα όνομα φαίνεται να προστίθεται στη μεταγραφική λίστα των ερυθρόλευκων, οι οποίοι μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες πρόκειται να «χτυπήσουν» σε διάφορα μέτωπα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σύμφωνα με το France Football οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του 26χρονου Γάλλου επιθετικού της Νιούκαστλ, Εμανουέλ Ριβιέρ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Γάλλοι, ο Ολυμπιακός ήδη έχει ρωτήσει την ομάδα της Αγγλίας σχετικά με τη διαθεσιμότητα του ποδοσφαιριστή, παίρνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, καθώς τον Ριβιέρ εξετάζουν τόσο το Αμβούργο, όσο και η Ρεν.

Ο Ριβιέρ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2019, φέρεται να παραχωρείται από τη Νιούκαστλ με τη μορφή δανεισμού, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ριβιέρ είχε υπογράψει στη Νιούκαστλ το καλοκαίρι του 2014 από τη Μονακό και στην πρώτη του σεζόν στο Σεντ Τζέιμς Παρκ είχε πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ (15 ως βασικός), σκοράροντας ένα γκολ. Την περσινή σεζόν ο Ριβιέρ δεν υπολογιζόταν στην ομάδα της βορειοανατολικής Αγγλίας, πραγματοποιώντας μόλις τρεις συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ