2016-08-06 16:19:04
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ... ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ! ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Τόμας Ντε Βινσέντι και από την επικείμενη μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ θα έχει οικονομικό όφελος και ο Ολυμπιακός, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Θέμα... χρόνου φαίνεται πως είναι να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Ντε Βινσέντι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ.

Όπως αναφέρεται στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου, ο μάνατζερ του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού βρίσκεται στη Μεγαλόνησο από το βράδυ της Παρασκευής ώστε να ολοκληρωθεί το deal και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα κολλήσει κάπου το θέμα. Παράλληλα, την Κυριακή αναμένεται να μεταβεί στο Ντουμπάι ο πρόεδρος των «γαλαζοκίτρινων», Πρόδρομος Πετρίδης για να σφραγιστεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι πρωταθλητές Κύπρου θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από το deal, ενώ ένα σημαντικό ποσό θα εισπράξει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.


Το δεύτερο ματς με τη Ρόζενμποργκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League από το οποίο ο ΑΠΟΕΛ πήρε το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης ήταν και το τελευταίο του Ντε Βινσέντι με τη νυν ομάδα του. Η Αλ Σαμπάμπ δεν δίνει τη συγκατάθεσή της για συμμετοχή του παίκτη στα ματς με την Κοπεγχάγη, παρά την έντονη προσπάθεια που γίνεται από τον κυπριακό σύλλογο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Λίγη ώρα μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα βγήκε ανακοίνωση και από τον ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι αύριο έχει διευθετηθεί, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη και τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας, όπως μεταβεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Εκεί θα μεταβούν και ο ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti, με τον εκπρόσωπο του.

Η αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ μαζί με τον ποδοσφαιριστή, θα συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή σε ομάδα της χώρας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ