2016-08-06 17:44:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει... αφήσει την περίπτωση του Ουζουνίδη και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με ξένο προπονητή.

Το ενδεχόμενο ο Μαρίνος Ουζουνίδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού γίνεται όλο και... μικρότερο. Ειδικά εάν ευσταθεί το δημοσίευμα σχετικά με το θέμα.

Όπως αναφέρει λοιπόν το δημοσίευμα οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με έναν ξένο προπονητή του οποίου το όνομα... δεν έχει γίνει γνωστό.

Ωστόσο το γεγονός ότι το θέμα το χειρίζεται ο νέος αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Φρανσουά Μοντέστο, καθιστά τη Γαλλία ως την πιο πιθανή χώρα προέλευσης του προπονητή με τον οποίο συνομιλούν οι πρωταθλητές.

Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μέχρι και το τέλος της ημέρας να έχουν προχωρήσει ακόμη περισσότερο οι διαπραγματεύσεις, καθώς ο χρόνος πιέζει αρκετά.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε -μέχρι χθες- ως πρώτη επιλογή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρχαν από τους οπαδούς του Θρύλου οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κοιτάξουν με μεγαλύτερη προσοχή στο εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ