2016-08-06 18:19:09
Φωτογραφία για Βαλτε αυτόματα HASHTAGS στο NSTAGRAM: MAGNIFY [video]
Η διαδικασία του να εισάγεις hashtags μόλις έγινε ευκολότερη!

Προς το παρόν το να προσθέσεις περισσότερα από ένα ή δύο hashtags είναι ιδιαίτερα μεγάλη και βαρετή διαδικασία. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές που προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση, αλλά συνήθως είναι δύσκολες την χρήση και χρειάζεται να κατέχεις τα skills του multitasking.

Όλα τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να λύσει το Magnify. Η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιεί την δυνατότητα του Android, να εισάγει μερικές λέξεις, αν πληκτρολογήσουμε το κατάλληλο keyword. Δυστυχώς η συγκεκριμένη δυνατότητα, ενώ υπάρχει στο iOS, δεν είναι “ανοιχτή” στους developers, οπότε δεν αναμένεται η κυκλοφορία του Magnify για iPhone.

Η λειτουργία του Magnify είναι ιδιαίτερα απλή. Για παράδειγμα αν πληκτρολογήσετε ‘magnify_travel’ και πατήσετε το space, τα 30 hashtags που είναι σχετικά με το ταξίδι, θα εμφανιστούν μαγικά! Δεν χρειάζεται να μεταφερθείτε σε κάποια άλλη εφαρμογή ή να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση. Είναι εύκολο!


Κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε 20 προεπιλεγμένες κατηγορίες με hashtags που αφορούν το ταξίδι, μόδα, φαγητό, γάτες κτλ. Φυσικά μπορείς να προσθέσεις και τις δικές του κατηγορίες, αρκεί να μην ξεπερνάνε τις 30.

Ο σχεδιασμός της εφαρμογής είναι ένα από τα μεγάλα θετικά της, καθώς ο χειρισμός της είναι πολύ εύκολος και κατανοητός. Ακολουθεί τους “κανόνες” του material design της Goggle και μοιάζει πολύ φρέσκος.

Η εφαρμογή κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Της δωρεάν και την Pro. Το κόστος για να αγοράσετε την Pro είναι 4,49 δολάρια και η αγορά πραγματοποιείται μέσω in-app purchase. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας hashtags θα πρέπει, δυστυχώς, να αγοράσετε την εφαρμογή, καθώς αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στην Pro έκδοση της.

Μπορείτε να την βρείτε για Android συσκευές εδώ. Στην αρχή σας ανέφερα ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα υπάρχει και για iOS, αλλά δεν είναι διαθέσιμη στους Developers. Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας στο iPhone σας, στείλτε mail στο [email protected].
Πηγή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ