2016-08-06 19:09:22
Φωτογραφία για 5 top προορισμοί για Έλληνες ατμιστές
Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμα αλλά ως γνωστόν των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Εάν λοιπόν δεν βλέπετε την ώρα να προγραμματίσετε την επόμενη απόδρασή σας, έχουμε να σας προτείνουμε 5 top προορισμούς όπου το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας είναι και αυτό ευπρόσδεκτο Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα ένας ατμιστής μπορεί (προς το παρόν) να απολαύσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο του στα περισσότερα μέρη. Στα καταστήματα ενώ κάνει τα ψώνια του, στο cinema ενώ παρακολουθεί μια ταινία ή ακόμα και στο γραφείο. Εφόσον δεν υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το απαγορεύει οι ατμιστές είναι ελεύθεροι να απολαμβάνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο τους και σε εσωτερικούς χώρους. Παρ΄ όλα αυτά εμείς θα σας συμβουλεύαμε να ρωτάτε πρώτα τον υπεύθυνο του χώρου πριν ενεργοποιήσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν σκεφτόσασταν να πραγματοποιήσετε σύντομα ένα ταξίδι εμείς έχουμε συλλέξει για εσάς μερικούς εναλλακτικούς προορισμούς οι οποίοι είναι και (πολύ) φιλικοί προς τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και σας τους προτείνουμε.


Ηνωμένο Βασίλειο

Παρά τις πολιτικές εξελίξεις το Λονδίνο δεν παύει να είναι όπως λένε η μικρογραφία της Νέας Υόρκης με άπειρα πράγματα να δείτε και να κάνετε. Μπορεί να μην έχει τον ήλιο της Ελλάδας έχει όμως μοναδικά τοπία, εξοχή, πολύβουες πόλεις και γενικώς ταιριάζει σε όλα τα γούστα.

Ακόμα ένα θετικό αυτού του προορισμού είναι η μεγάλη κοινότητα ατμιστών. Επίσης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απαγορεύεται σε δημόσιους χώρους και παρότι το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρώπης σχετικά με τα προϊόντα καπνού και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχει περιορίσει λίγο τα προϊόντα προς πώληση μπορείτε ακόμα να βρείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

Άμστερνταμ

Οι μύλοι, τα κανάλια και τα καταπράσινα τοπία κάνουν το Άμστερνταμ μια από τις πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης. Επιπλέον, το Άμστερνταμ είναι επίσης ένα από τα ιστορικά κέντρα της Ευρώπης όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει πολλές πτυχές της ιστορίας αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου μέσα από μνημεία όπως το Σπίτι της Άννας Φράνκ και το μουσείο του Van Gogh. Για έναν ατμιστή, αυτή η Ευρωπαϊκή πόλη είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά και διάφορα εξαρτήματα αλλά και υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο του.

Πράγα

Όταν ο γοτθικός ρυθμός συνάντησε την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα δημιουργήθηκε ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα που δεν μπορεί παρά να μαγέψει κάθε επισκέπτη. Εκεί λοιπόν μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της πόλης κάνοντας βόλτα στη γέφυρα του Καρόλου ενώ παράλληλα απολαμβάνετε και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας. Εάν πάλι δεν έχετε καλύτερο από το να συνοδεύετε το άτμισμα με ένα παγωμένο ποτήρι μπύρα τότε στην Πράγα θα είναι ο παράδεισός σας. Κάνοντας βόλτα στην πόλη σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποια ζυθοποιία ή κάποια μπυραρία με κήπο όπου μπορείτε να πιείτε μια μπύρα και να ατμίσετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας.

Las Vegas

Εντάξει, ποιος δεν θέλει να πάει έστω και μια φορά στο Las Vegas; Αν και αρκετά μακρινός προορισμός το Las Vegas έχει κάτι το οικείο αφού αρκετές ταινίες τουHollywood είναι γυρισμένες εκεί. H «Πόλη της Αμαρτίας» όπως την αποκαλούν μεmottο το: «Ότι γίνεται στο Vegas μένει στο Vegas» έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο τις πιο συναρπαστικής πόλης στον πλανήτη.

Εάν δε είστε και ατμιστής τότε έχετε ένα παραπάνω λόγο να θέλετε να την επισκεφθείτε καθώς οι ατμιστές χαίρουν σωστής μεταχείρισης. Η κοινότητα των ατμιστών είναι πολύ μεγάλη και γι’ αυτό υπάρχουν και οι ανάλογες υποδομές. Άλλωστε μη ξεχνάτε ότι στο Las Vegas διοργανώνεται κάθε χρόνο το Vape Summit.

Κίνα

Τον πιο εξωτικό προορισμό τον κρατήσαμε για το τέλος αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο νούμερο ένα αν αναλογιστεί κανείς ότι εκεί «γεννήθηκε» το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δυστυχώς όμως παρότι τα περισσότερα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου κατασκευάζονται εκεί, οι Κινέζοι δυσκολεύονται να υιοθετήσουν το άτμισμα στην καθημερινότητά τους. Αυτό όμως δεν παύει να σημαίνει ότι για εσάς μια επίσκεψη στην Κίνα θα είναι μια μοναδική εμπειρία από πολλές απόψεις.

Εναλλακτικά, εάν ένα τέτοιο ταξίδι σας φαίνεται μακρινό υπάρχουν ακόμα δύο μοναδικοί προορισμοί για τους λάτρεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου: το alter eGo e-shop και τα καταστήματα της alter eGo. Επισκεφθείτε μας!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ