2012-05-16 13:57:03
Φωτογραφία για M.ΧΙΜΕΝΕΘ: Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ
Ποτέ δεν θα ξεχάσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος δήλωσε περήφανος για το Κύπελλο που είχε κατακτήσει με την Ένωση Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για την επίτευξη του στόχου του με την Σαραγόσα και την παραμονή της στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αγαπημένη του ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα όσα κατάφερε με την ΑΕΚ: «Νιώθω περήφανος τόσο για το Κύπελλο με την ΑΕΚ όσο και για την παραμονή με τη Σαραγόσα. Την ΑΕΚ θα την έχω πάντα στην καρδιά μου, μαζί με τη Σεβίλλη και τη Σαραγόσα είναι οι τρεις ομάδες που υποστηρίζω».

Για την πρόκληση της Σαραγόσα: «Τρελός δεν είμαι. Μάλλον θαρραλέος. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, τα δύσκολα πράγματα και σαφώς έχω πίστη στη δουλειά μου. Ήταν να αρχίσουμε να σκοράρουμε, να μετατρέπουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούσαμε και αυτό συνέβη στον δεύτερο γύρο. Μεγαλύτερη αξία είχε αυτό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου και ο κόσμος. Έγινε το θαύμα, γιατί όλοι θεωρούσαμε σωστή τη δουλειά που κάναμε. Είχαμε πίστη σ' αυτό που κάναμε».

Για το αν θα ανανεώσει την συνεργασία του με την Σαραγόσα: «Είναι μια πιθανότητα, όλοι θέλουν να ανανεώσω, αλλά δεν ξέρω».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ