2016-08-06 21:16:08
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΪΡΕΛΗ!
Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τόνισε πως επιστρέφει σε ένα οικείο περιβάλλον καθώς έχει αγωνιστεί στον Άρη στο παρελθόν.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κίτρινων" είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ότι στον Άρη βρήκε τις συνθήκες που έψαχνε.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, όχι μόνο γιατί στο παρελθόν έχω αγωνιστεί στον ΑΡΗ, αλλά και γιατί γνωρίζω πολλά χρόνια αρκετούς από τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα όσους βρίσκονται στην ομάδα. Στον ΑΡΗ βρήκα τις συνθήκες που έψαχνα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω πως θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε ο 28χρονος φόργουορντ.

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να έχει ο ΑΡΗΣ έχει μια επιτυχημένη χρονιά».

Τέλος, αναφερόμενος στον 6ο παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είπε: «Ο κόσμος του ΑΡΗ είναι ξεχωριστός. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να συνεχίσουν να στηρίξουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, γιατί η ώθηση που της δίνουν ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι τεράστια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ