2016-08-07 09:15:09
Φωτογραφία για ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΚΑΣΑΜΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ιδανικά ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Κασάμι να ντεμπουτάρει και μάλιστα να έχει και... συμμετοχή σε γκολ! Η ομάδα του Μοντανιέ έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 4-3(!) της Μπέρτον.

Η Νότιγχαμ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια έφερε... «τούμπα» την Μπέρτον –με τον Κασάμι να παίζει 45’ και να έχει… συμμετοχή στο τρίτο γκολ- επικρατώντας με εμφατικό σκορ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μπορεί η ομάδα του Μοντανιέ να άνοιξε το σκορ με τον Ασομπαλόνγκα στο 23’, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και «χτυπώντας» στις αδυναμίες της αντίπαλης άμυνας, όχι μόνο ισοφάρισαν (με τον Άκινς στο 27’), αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ με τον Ντάιερ στο 30’.

Η Νότιγχαμ -που αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη- κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με τον Λαμ και ουσιαστικά να πάρει την απαραίτητη ψυχολογία για το δεύτερο 45λεπτο. Μάλιστα η είσοδος του Παϊτίμ Κασάμι αποδείχθηκε καθοριστική… Στο 50’, ο Ελβετός μέσος που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος, του στρώθηκε ξανά, επιχείρησε σέντρα και έστω κι αν αυτή κόντραρε ξανά, τελικά έφτασε στον Μπερκ που από κοντά έγραψε το 3-2.


Στο 77’ ο Ασομπαλόνγκα ανέβασε το δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους (με τον Κασάμι να εκτελεί σχεδόν όλα τα στημένα της ομάδας του), προτού ο Νέιλορ διαμορφώσει το τελικό 4-3 στο 90’, με τη Νότιγχαμ να παίρνει τη νίκη, αν και στο 94’ τα... χρειάστηκε όταν είδε προβολή αντιπάλου από κοντά να φεύγει μόλις άουτ!

Δείτε το 3-2 της Νότιγχαμ με... βοήθεια από Κασάμι

Burke goal!! #Nffc pic.twitter.com/psBzTrChYv

— DaveTheRed (@Twistedfirework) 6 Αυγούστου 2016
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ