2016-08-07 10:09:04
Φωτογραφία για ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΛΟΓΩ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ «ΠΑΝΘΗΡΕΣ»!
Βαρύ και... ασήκωτο είναι το κλίμα στον Πανιώνιο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Την ώρα που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα με τον Ολυμπιακό, οργανωμένοι της ομάδας βρέθηκαν στη Φυλή και του ζήτησαν επίμονα να... φύγει.

Η φημολογούμενη συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με τον Ολυμπιακό (ο οποίος ωστόσο φαίνεται να στρέφεται τελικά σε ξένο προπονητή, όπως σας ενημερώσαμε) έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου του Πανιώνιου.

Μπορεί λοιπόν η προπόνηση του Σαββάτου να μεταφέρθηκε (υπό το φόβο εκτρόπων) από τη Νέα Σμύρνη, αλλά τελικά τα παρατράγουδα... δεν αποφεύχθηκαν.

Συγκεκριμένα περίπου 30 οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας πήγαν στη Φυλή και μετά το τέλος της προπόνησης, είχαν έντονο διάλογο με τον Ουζουνίδη. Αφού του είπαν λοιπόν... «δεν σεβάστηκες την ομάδα» και τον προέτρεψαν να... «μην καθίσει στο συμβόλαιό του», ζήτησαν επιτακτικά να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο ίδιος ο Ουζουνίδης, από την πλευρά του, φέρεται να τους είπε ότι δεν σκοπεύει να φύγει και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις, την ώρα που ο Πανιώνιος έχει προγραμματισμένο φιλικό την Κυριακή με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ