2016-08-08 13:08:02
Φωτογραφία για Στον ανακριτή ο 41χρονος από το Κορωπί [photos]
Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 12:00 ο 41χρονος από το Κορωπί που πυροβόλησε τον πατέρα της 26χρονης συντρόφου του ως εκδίκηση για τη δολοφονία της 35χρονης πρώην συζύγου του.

Ο 41χρονος κατηγορείται ότι επιχείρησε να δολοφονήσει τον πατέρα και τη σύντροφο της 26χρονης συντρόφου του σχεδόν ένα 24ωρο μετά τη δολοφονία από εκείνη της πρώην συζύγου του, θεωρώντας τους συνυπεύθυνους

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος θα υποβάλει απολογητικό υπόμνημα ενώ, όπως υποστηρίζει, δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον πατέρα της 26χρονης και τη σύντροφό του αλλά να τους εκφοβίσει.

Ο 41χρόνος ήδη έχει υποστηρίξει ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και εμφανίζεται μετανιωμένος καθώς σκέφτεται τα τέσσερα παιδιά του. Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της συντρόφου του για τον φόνο.

"Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα:"αλήτες δολοφόνοι, τι είναι αυτό που κάνατε;Πήγα να τον φοβερίσω, για να καταλάβει τι έκανε γιατί για μένα αυτός ήταν ο φταίχτης" φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών.


Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως όταν έφτασε έξω από το σπίτι του πατέρα της 26χρόνης του : φώναξε "Που είσαι ρε;", εκείνος όπως υποστηρίζει ο 26χρόνος του απάντησε "Τι θες ρε μαλ..".

"Χωρίς να κατέβω από το αυτοκίνητο και σε απόσταση 10-15 μέτρων πυροβόλησα μία φορά στον αέρα και μία στα πόδια. Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω" φέρεται να ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών. Παράλληλα, ο 41χρόνος φέρεται να υποστηρίζει πως πυροβόλησε από απόσταση 15 μέτρων μέσα από το αυτοκίνητο με παλιό δίκαννο του παππού του ενώ έχει πιο καινούργια καραμπίνα, την οποία επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ