2016-08-08 15:35:15
Φωτογραφία για «Επώνυμος» Πατρινός… κλέβει λουκούμια! Σάλος σε συνοικία της Πάτρας
Δεν πίστευε στα μάτια του ο ζαχαροπλάστης κοιτώντας και ξανακοιτώντας το βίντεο από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος που είχε τοποθετήσει στο κατάστημά του!

Ανθρωπος γνωστό του και γνωστός στην πιάτσα, ακόμη και από τον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, του έκλεβε λουκούμια!

Ετριβε τα μάτια του να δει αν βλέπει καλά, όμως το βίντεο ήταν η τρανή απόδειξη. Εδώ και καιρό είχε υποψιαστεί πως τα κουτιά με τα Πατρινά λουκούμια (συσκευασίες) εξαφανίζονταν…. περιέργως! «Πουλάμε λουκούμια»; είχε ρωτήσει κατ’ επανάληψη την υπάλληλό του για να λάβει αρνητική απάντηση!

Ετσι κοίταξε την κάμερα! Και έπαθε την πλάκα του! Βγήκε έξω από το μαγαζί του πυρ και μανία, «εντόπισε» τον ύποπτο να στέκεται ακριβώς απέναντι με παρέα, τον φώναξε και του έδειξε το υλικό! «Πας καλά; Όπως προχώραγα θα το ακούμπησα και θα έπεσε κατά λάθος μέσα στην τσάντα μου» ήταν η αντίδρασή του! Αυτό ήταν! Εγινε πανικός!

Η περιοχή «έφριξε» από το συμβάν! Βλέπετε ο κατηγορούμενος για κλοπή λουκουμιών είναι γνωστός σε όλη την Πάτρα και το «κάζο» πήγε σύννεφο!

«Τα λουκούμια είχαν και αμύγδαλο»; «Ηταν Κούλου ή Σκιδαρέση»; «Προτίμησε αυτά με γαρύφαλλο ή τα τεντουράτα»; Και άλλα τέτοια με τα οποία γέμισε το facebook.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ