2016-08-08 17:18:07
Φωτογραφία για Ισόπαλη 9-9 η Εθνική πόλο με την Σερβία - Έχασε ευκαιρία για θρίαμβο
Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ελληνική ομάδα που έχασε μεγάλη ευκαιρία για μία τεράστια νίκη Προηγήθηκε με 5-1 με την έναρξη του γ’ οκταλέπτου, ωστόσο βρέθηκε να χάνει με 9-8 δύο λεπτά πριν το φινάλε, για να ισοφαρίσει ο Φουντούλης με το τέταρτο προσωπικό του γκολ

Δεύτερο θρίλερ, δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με την Σερβία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Έχοντας κερδίσει στο φινάλε την Ιαπωνία, στην πρεμιέρα του τουρνουά, η Εθνική μας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στο σημερινό παιχνίδι. Πραγματοποίησε εκπληκτική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα απέναντι σε μία από τις μεγάλες δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και το τελικό σφύριγμα μάλλον μας άφησε με μια γλυκόπικρη αίσθηση καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα και στο 3ο λεπτό είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με το γκολ-πέναλτι του Φουντούλη και το γκολ του Ποντικέα με παίκτη παραπάνω.


Με την επίθεση να λειτουργεί υποδειγματικά, ακόμη καλύτερα ήταν τα πράγματα στην άμυνα όπου ο Φλέγκας έβγαζε το ένα μετά το άλλο τα σουτ των Σέρβων για να νικηθεί για πρώτη φορά λίγο πριν το φινάλε κι αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα σε Βλαχόπουλο, Φουντούλη.

Η ελληνική ομάδα συνέχιζε να παίζει απίστευτη άμυνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο όπου με γκολ των Φουντούλη, Βλαχόπουλου στείλαμε τη διαφορά στο 4-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ενώ με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου ο Φουντούλης διαμόρφωσε το 5-1!

Κι ενώ όλα κυλούσαν ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και κόντρα στην Ιαπωνία, το τρίτο οκτάλεππτο αποδείχθηκε καταστροφικό με την Σερβία (μετά το γκολ του Φουντούλη) να τρέχει ένα σερί 1-4, μειώνοντας στο γκολ, για να έρθει ο Βλαχόπουλος στο τελευταίο δευτερόλεπτο και με μακρινό σουτ να διαμορφώσει το 7-5.

Το ματς πλέον είχε αποκτήσει άγρια ομορφιά με τους Σέρβους να μειώνουν με την έναρξη της τελευταίας περιόδου σε 7-6 και παρόλο που ο Κολόμβος απάντησε άμεσα για το 8-6 δεχθήκαμε ένα σερί 0-3 στα επόμενα δυόμιση λεπτά με την Σερβία να προηγείται για πρώτη φορά με γκολ του Νίκιτς 2.23’’ πριν το τέλος.

Η Ελλάδα όμως έδειξε και πάλι χαρακτήρα καταφέρνοντας να ισοφαρίσει με τον Φουντούλη στο 1.47’, ενώ τα τελευταία 100 δευτερόλεπτα του αγώνα ήταν μία απίστευτη μάχη, με λάθη εκατέρωθεν που είχαν ως αποτέλεσμα να μην εκδηλωθεί τελική προσπάθεια και το ματς να λήξει με το ισόπαλο 9-9.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η Ουγγαρία με τον αγώνα να διεξάγεται την Τετάρτη 10/8 κι εφόσον κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο μας

Τα Οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 4-3, 4-2

Οι σκόρερ του αγώνα:

Σερβία: Φιλίποβιτς 2, Μίτροβιτς, Γιάκσιτς, Πρλαΐνοβιτς, Γκότσιτς, Άλεξιτς, Τσουκ, Νίκιτς.

Ελλάδα: Φουντούλης 4, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Γεννηδουνιάς, Κολόμβος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ