2016-08-09 14:30:45
Φωτογραφία για ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ Κ15 ΚΑΙ Κ16 ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 οι ομάδες Κ-15 και Κ-16 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η Κ-15 που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Super League K-15 το οποίο και κατέκτησε το 2016 στα Γιάννινα θα έχει και φέτος προπονητή τον Νίκο Τοπολιάτη με συνεργάτη τον Τάσο Πάντο. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Σοφιανός. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Χρήστος Θεοδώρου.

Ο Νίκος Τοπολιάτης στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα περίοδο τόνισε: "Εύχομαι να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι η εξέλιξη των παιδιών. Θέλουμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές την φιλοσοφία της ομάδας και αυτό θέλει σκληρή δουλειά. Φυσικά στον Ολυμπιακό στόχος είναι και η κορυφή η οποία όμως θα έρθει μέσα από δουλειά".

Η Κ-16 που αποτελείται κυρίως από τους παίκτες που πήραν το Πρωτάθλημα Κ-15 την περασμένη περίοδο θα έχει προπονητή τον Τάσο Θέο με συνεργάτη τον Δημήτρη Μαυρογενίδη. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Νίκος Κολοκυθάς.

Οι δυο ομάδες την Τρίτη 16/8 θα ταξιδέψουν στα Χάνια του Πηλίου όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ