2016-08-10 12:48:04
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα σημάδια ότι η σχέση σας δεν πάει πουθενά
Μήπως αυτή η σχέση δεν πρόκειται να έχει καλή κατάληξη;

 Οι σχέσεις που τελειώνουν με φωνές και καυγάδες πονάνε. Αλλά άφησέ μας να πιστεύουμε ότι είναι πιο ειλικρινείς.

 Είναι δυο άτομα που δεν κατάφεραν να ταιριάξουν, οι προσωπικότητές τους ήρθαν σε αντιπαράθεση, και όλα τελείωσαν.

Αυτό που ίσως πονάει περισσότερο είναι οι σχέσεις που θα έπρεπε να έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, αλλά για κάποιο λόγο και οι δύο σύντροφοι συνεχίζουν να το παλεύουν, μήπως κάποια στιγμή νιώσουν ειλικρινά χαρούμενοι.

Spoiler alert: Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. Και αν φοβάσαι πως έχεις παγιδευτεί κι εσύ σε μια τέτοια σχέση, διάβασε παρακάτω 1. Έχεις χάσει τον εαυτό σου

Η σχέση σας πλέον απασχολεί κάθε σου σκέψη – και όχι με καλό τρόπο – και έχεις ξεχάσει τι άτομο ήσουν παλιά. Έχεις παρατήσει τα χόμπι σου, τα πράγματα που σε ευχαριστούσαν, και περνάτε όλο τον χρόνο σας μαζί, υπομένοντας ο ένας την παρουσία του άλλου.


2. Δεν μπορείς να δεις το μέλλον

Όταν ξεκινήσατε, ο ενθουσιασμός σου σε έκανε να βλέπεις εικόνες από το μέλλον σας. Τι θα κάνατε σε πέντε χρόνια, πού θα ψάχνατε σπίτι για να μείνετε μαζί, ακόμα και πώς θα βγάζατε τα παιδιά σας. Τώρα πια δεν μπορείς να δεις τον σύντροφό σου στο μέλλον σου—ή, μάλλον, μπορείς επειδή είναι κολλημένος πάνω σου. Αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι το μέλλον που θες.

3. Έχεις χάσει τους φίλους σου

Οι παρέες σου έχουν απομακρυνθεί από εσένα, γιατί απλά σταμάτησες να τους βλέπεις. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να προσπάθησαν να σου μιλήσουν για τις ανησυχίες τους (αν μη τι άλλο, οι φίλοι είναι το καλύτερο ραντάρ για μια σχέση που θα βγει προβληματική) κι εσύ τους έβαλες στον πάγο. Κάτι μας λέει ότι τώρα το έχεις μετανιώσει, και θα ‘δινες τα πάντα για να μπορούσες να γυρίσεις στις παλιές, καλές εποχές.

4. Μαλώνετε όλο και πιο συχνά

Και συνήθως για ηλίθιους λόγους. Οι καυγάδες έχουν γίνει επίσημα τρόπος επικοινωνίας για εσάς, και δεν λύνονται ποτέ. Απλά σταματάτε μόλις κουραστείτε, και σιγοβράζετε μόνοι σας, μέχρι την επόμενη φορά που θα ξεσπάσετε.

5. Δεν κάνετε πλέον τόσο σεξ

Βαρεμάρα; Ρουτίνα; Απλή έλλειψη ενδιαφέροντος; Μία άλλη ενδιαφέρουσα παραλλαγή είναι το ακριβώς αντίθετο: κάνετε περισσότερο σεξ από ποτέ. Στην πρώτη περίπτωση, η σιωπή στην σχέση σας γίνεται όλο και πιο αφόρητη, και στην δεύτερη προσπαθείτε απεγνωσμένα να την καλύψετε με κάτι.

6. Προσπαθείς πλέον μόνο εσύ

Αν βλέπεις ότι ο σύντροφός σου αδιαφορεί, και εσύ ακόμα παλεύεις να κρατήσεις αυτή την σχέση ζωντανή, αυτό μάλλον είναι το σημάδι που χρειαζόσουν για να χωρίσεις. Δεν γίνεται μόνο το ένα άτομο να προσπαθεί σε μία σχέση. Σίγουρα, οι ισορροπίες δεν γίνεται να είναι πάντα ιδανικές, αλλά όταν μια κατάσταση σαν αυτή συμβαίνει για πολύ καιρό, μπορείς να καταλάβεις ότι ο άλλος απλά έχει παραιτηθεί.

7. Δεν νιώθεις πλέον άνετα να εκφραστείς μαζί του

Όχι απλά έχεις χάσει τον εαυτό σου, όπως είπαμε στην αρχή, αλλά δεν μπορείς καν να εκφραστείς μπροστά του. Δεν μπορείς να του μιλήσεις για πράγματα που σε ενδιαφέρουν, που σε απασχολούν, γιατί ξέρεις πως θα αντιμετωπίσεις αδιαφορία, ή – χειρότερα – περιφρόνηση. Και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει στ’ αλήθεια να σκεφτείς: Αξίζει να είσαι σε αυτή την σχέση;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ