2016-08-10 14:33:10
Φωτογραφία για ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΙΛΒΑ... ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ!
Πρώτος στόχος για τα άκρα του Ολυμπιακού είναι ο Ζοσουέ Πεσκέιρα της Πόρτο και σύμφωνα με δημοσίευμα οι συζητήσεις με τον ατζέντη του βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Ο 26χρονος Πορτογάλος εξτρέμ παραχωρείται από την Πόρτο και αποτελεί ένα από τα... πρώτα ονόματα που συζητήθηκαν για τον Ολυμπιακό αμέσως μετά τη συμφωνία με τον Πάουλο Μπέντο.

Όπως αναφέρει ο «Γαύρος», μάλιστα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσπαθήσει για την περίπτωσή του μέσα στις επόμενες μέρες, αν και θα βρει ανταγωνισμό από Τουρκία με τις Φενέρμπαχτσε και Μπούρσασπορ επίσης να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Ζοσουέ άρεσε και στον Μάρκο Σίλβα και φαίνεται πως η... πρόσληψη του Μπέντο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο ατζέντης του παίκτη είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες, ο εκπρόσωπος δηλαδή τόσο του Μπέντο όσο και του Αντρέ Μάρτινς που απέκτησε ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουν γίνει κάποιες αρχικές συζητήσεις.

Το συμβόλαιο του Ζοσουέ με την Πόρτο λήγει το 2017 και οι «Δράκοι» ψάχνουν να τον δώσουν. Φυσικά το ιδανικότερο σενάριο γι' αυτούς θα ήταν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή αξιώνοντας ένα ποσό μεταξύ 2 και 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Την περσινή σεζόν ο Ζοσουέ αγωνίστηκε δανεικός σε Μπούρσασπορ και Μπράγκα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ