2016-08-10 17:03:19
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μεταγραφικές συμβουλές του Νίκου Αλέφαντου στο νέο προπονητή των ερυθρόλευκων για να γίνει δυνατή η ομάδα. Τι λέει για Βίκτορ, Ουζουνίδη, Μανιάτη; Τρελή μπηχτή για ...ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

Η άποψή μου είναι ότι βιάζονται οι οπαδοί των άλλων ομάδων να πανηγυρίζουν και να ξεγράφουν τον Ολυμπιακό. Ο Μαρινάκης έχει δείξει ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, τους έχει πάρει και τα 6 πρωταθλήματα στα 6 πρώτα χρόνια προεδρίας του στον Ολυμπιακό.

Άριστη η κίνησή του να διώξει τον Βίκτορ τόσο γρήγορα, έλα μωρέ, διέλυσε τον Ολυμπιακό ο Βίκτορ. Εδώ ολόκληρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είχε τον ίδιο προπονητή 27 χρόνια τον Φέργκιουσον, προσέλαβε το διάδοχό του και του έκανε 5ετές συμβόλαιο, αλλά τον έδιωξε αμέσως, τον Μόγες! Δεν μου κάνεις κύριε, τα βλέπω τα χάλια σου από την αρχή, πήγαινε σπίτι σου αμέσως. Και δικαιώθηκε διότι άνεργος ακόμα είναι ο Μόγες.

Ευτυχώς απέφυγε ο Ολυμπιακός το λάθος με τον Ουζουνίδη. Θα γινόταν ταραχή στο Καραϊσκάκη. Ένας μέτριος προπονητής με εμπειρία μόνο σε Ξάνθη, Εργοτέλη, Πανιώνιο, αυτά τα σωματεία δεν έχουν καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, σε αυτά τα σωματεία έπαιζε κλεφτοπόλεμο ο Ουζουνίδης, άλλο πράγμα θέλει ο Ολυμπιακός.


Και ορίστε κύριοι, έβγαλε 20 εκ. ευρώ από την τσέπη ο Μαρινάκης και τα έχωσε στην ομάδα για να ρεφάρει από τον αποκλεισμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει δυνατή ομάδα. Γιατί οι παίκτες που ήδη έχει δεν είναι για πέταμα.

Από το περσινό ρόστερ που πήρε για πλάκα το πρωτάθλημα με 30 βαθμούς, μόνο ο Ομάρ και ο Ρομπέρτο έλειπαν. Όλα τα άλλα ήταν επιλογές του Βίκτορ. Επιλογή του ήταν να φάει τον Πάρντο, πολύ κακώς γιατί μόνο αυτόν έχεις μπροστά στο ένας με έναν και τον Ντουρμάζ. Αλλά αυτός τσακώθηκε και με τον Ντουρμάζ!

Επιλογή του ήταν να φάει τον Κασάμι. Επιλογή του ήταν και να μη βάζει τον Μαζουακού. Επιλογή του ήταν να αλλάξει θέση στον Φορτούνη και να τον ξενερώσει. Και είχες μπροστά έναν Ιντέγε να μηνβλέπει δίχτυα, να μην παίρνει προσωπικές ενέργειες με τίποτα, σε συνδυασμό με τις επιλογές του Βίκτορ έφτιαξε μία επιθετική γραμμή ο Ολυμπιακός δραματική.

Βλέπω κόσμο που βρίζει τον Μαρινάκη, δηλαδή αν βρίζουν έναν πρόεδρο με 6 στα 6, οι αντίπαλοι οπαδοί τι πρέπει να κάνουν με τους δικούς τους προέδρους; Και εν πάση περιπτώση, βλέπετε κανέναν να έχει έρθει να ζητήσει τον Ολυμπιακό; Δε βλέπω κανέναν να θέλει να πάρει την ομάδα.

Ο Μπέντο θα περιμένω να δω τι θα κάνει. Έχει ένα βιογραφικό όχι άσχημο με καλή δουλειά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην εθνική Πορτογαλίας πολλά χρόνια. Όχι στον Εργοτέλη.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου ποιες θέσεις πρέπει να ενισχύσει δυνατά ο Ολυμπιακός τώρα. Είμαι ξεκάθαρος: Σέντερ μπακ σαν τον Μέλμπεργκ και να μην είναι αργός. Παικταρά στα χαφ σαν τον Ιμπαγάσα που έτρεχε, έφτιαχνε και έκοβε. Δίπλα στον κόφτη τον έβαζε ο Βαλβέρδε. Και πάση θυσία σέντερ φορ.

Ήμουν ο πρώτος που έβγαινα και τα έλεγα όταν οι άλλοι έλεγαν παικταρά τον Ιντέγε. Αν με είχαν ακούσει, θα τον είχαμε πουλήσει στα πάνω του και θα παίρναμε πολλά λεφτά να πάρουμε άλλο σέντερ φορ που να μπορεί να κάνει μία ντρίμπλα αδερφέ, ένα κοντρόλ, να του δώσεις την μπάλα και να γυρίσει, να μπει με την μπάλα στα δίχτυα μια φορά στη ζωή του.

Και πλάγια μπακ θέλουμε. Και όχι άλλους αργούς στον Ολυμπιακό. Θυμάστε τι σας έλεγα για τον Ζντίελαρ όταν μας είχαν πρήξει ορισμένοι ρεπόρτερ με αυτόν; Αργός χαφ.

Τον Μανιάτη καλά κάνουν που δεν τον θέλουν, είναι δραματικός. Εμένα ποτέ δε μου άρεσε, πόσο μάλλον τώρα που μεγάλωσε.

Με τους νέους Έλληνες του Ολυμπιακού τώρα, γενικώς δεν τρελαίνομαι, όμως δεν τα καταδικάζω τα παιδιά, ειδικά το στόπερ θέλω να το δω να παίζει, έχει προσόντα και μπορεί να γίνει και πιο εκρηκτικός, δουλεύεται αυτό, βελτιώνεται. Οι άλλοι μπροστά ξέρουν μπάλα αλλά δεν έχουν το γκολ ακόμα. Δεν μπορείς να παίξεις στον Ολυμπιακό αν δεν αποκτήσεις το γκολ. Και είναι κοντοί. Για να κάνεις καριέρα με τέτοιο ύψος, πρέπει να είσαι Δαρίβας, Μπέμπης, Δομάζος, Κούδας.

Τώρα που είπα Κούδας, θυμάστε τι έλεγα για τον Λούκας και ότι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν ξέρουν μπάλα; Πήγαν και έδωσαν τον Λούκας, τον καλύτερο παίκτη που είχαν στην Τούμπα και τώρα τον θέλει η Λέστερ από τη Λα Κορούνια με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Και θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα με τον Πέλκα και τον Αθανασιάδη. Κάθε χρόνο τους τα λέω και κάθε χρόνο μένουν πολλούς βαθμούς πίσω.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ