2016-08-10 18:44:51
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ... ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ;
Μπορεί ο Πάουλο Μπέντο να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πιάσει ήδη δουλειά στην ομάδα και... τρέχει το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr", έχει ζητήσει βασικά την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός σέντερ φορ, για τη βασική ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο νέος προπονητής των πρωταθλητών δείχνει να πιστεύει στο υλικό της ομάδας και γι΄ αυτό δεν έχει εγκρίνει ακόμα όλες τις... αποχωρήσεις που έχουν αποφασισθεί από την ΠΑΕ πριν αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Πάουλο Μπέντο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι έχει σοβαρές ενστάσεις ως προς τη φυγή του... Ντιόγκο Φιγκέιρας και, μάλιστα, λέγεται ότι έχει δώσει εντολή στους διοικούντες για την παραμονή του!

Μπορεί ο Πορτογάλος μπακ να έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ λίγα πράγματα, αλλά ο Πάουλο Μπέντο έχει αποφασίσει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.


Προφανώς ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει το ηθικό του συμπατριώτη του και να δείξει στην πορεία ένα καλύτερο πρόσωπο, ωστόσο πρόκειται για μία κίνηση που αποτελεί δεδομένα τεράστιο ρίσκο για έναν παίκτη που έχει δεχθεί την κατακραυγή από τον κόσμο και τα ΜΜΕ, ενώ μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν... τελειωμένος με απόφαση της διοίκησης.

Και είναι ρίσκο γιατί αν δεν του βγει του Πάουλο Μπέντο η συγκεκριμένη επιλογή και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας συνεχίσει τις ίδιες εμφανίσεις, θα χρεωθεί ο ίδιος την αποτυχία και τη σκληρή κριτική...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ