2016-08-10 22:25:10
Φωτογραφία για Βρέθηκε ιδανική λύση για τους τολμηρούς Dj! [photos]
O iMac με οθόνη 27″ είναι κυριολεκτικά ο μεγαλύτερος σε μέγεθος υπολογιστής που πουλάει η Apple και ζυγίζει 10 κιλά. Είναι ένα Mac που αφού το αγοράσεις από το κοντινό public ή κοτσόβολο, το τοποθετείς στο γραφείο σου και δεν το κουνάς πουθενά!

Αυτό βέβαια αν δουλεύεις από το σπίτι σου ή αν διαθέτεις ένα ελαφρύ και όμορφο, Macbook. Αν θέλεις για κάποιο λόγο να μεταφέρεις σε καθημερινή βάση το iMac σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Ο Aliaksei Malevic δημιούργησε το Lavolta Carry Case, και ουσιαστικά είναι μια δερμάτινη τσάντα μεταφοράς για τον γιγαντιαίο iMac με 27″ οθόνη. Οπτικά θα λέγαμε ότι θα μπορούσε να είναι το παιδί. της Apple με την Louis Vuitton.

Η Lavolta Case χωράει κάθε γενιάς iMac με 27″ οθόνη, ξεκινώντας από τον πρώτο, χρονολογίας 2009. Διαθέτει ειδικές θήκες για την τοποθέτηση των απαραίτητων αξεσουάρ, όπως mouse, πληκτρολόγιο και καλώδιο ρεύματος. Επιπλέον επειδή μπορεί να δέκα κιλά του iMac να μην σας φτάνουν, το βάρος της τσάντας είναι 800 γραμμάρια.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του συγκεκριμένου εγχειρήματος, Aliaksei Malevic, η ιδέα του ήρθε γιατί για μία και μοναδική φορά έπρεπε να μεταφέρει τον δικό του iMac σε ένα πολύ σημαντικό meeting και δεν έβρισκε πως να τον μεταφέρει. Έτσι, σκέφτηκε να δημιουργήσει το δικό του και να το εκμεταλλευτεί εμπορικά. Μπορείτε να αγοράσετε την τσάντα μεταφοράς του iMac από τα Amazon και Etsy, αντί των 80 και 70 δολαρίων αντίστοιχα.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ... ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ... ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ