2016-08-11 08:34:46
Φωτογραφία για Υπάρχει serial killer στην Αμερική; Οι δυο δολοφονίες μετά βιασμού που μοιάζουν...
Λίγες ώρες μετά την ανεύρεση του πτώματος της 27χρονης Vanessa Marcotte, οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άντρας που τη βίασε και τη δολοφόνησε να είναι ο ίδιος που βίασε και στραγγάλισε και την 30χρονη Karina Vetrano.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν αποκλείουν τη σύνδεση των δύο φόνων στη Νέα Υόρκη και τη Μασαχουσέτη, με τις δύο γυναίκες να δολοφονούνται ενώ έκαναν τζόκινγκ. Η ομοιότητα των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέονται οι δύο φόνοι.

Η 27χρονη υπάληλλος της Google Vanessa Marcotte ζούσε στη Νέα Υόρκη και είχε επισκεφτεί τους γονείς της το Σαββατοκύριακο. Το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να βγει για τρέξιμο και αφού δεν γύρισε αναφέρθηκε η εξαφάνισή της. Το πτώμα της ανακαλύφθηκε σε δασώδη περιοχή σε απόσταση μισού μιλίου από το σπίτι της μητέρας της.

Οι ερευνητές εξέταζαν το ενδεχόμενο η 27χρονη να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και να πυρπολήθηκε, καθώς είχε εγκαύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια της όπως ανέφερε πηγή στο Fox25 στη Βοστόνη. Ο 64χρονος πατέρας της απηύθυνε σήμερα έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει για να συλληφθεί ο δολοφόνος της. "Πώς μπορούν να είναι όλα καλά όταν δολοφονείται το μοναχοπαίδι σου; Ήταν το καλύτερο παιδί του κόσμου", δήλωσε στην Dailymail.


Μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ανακαλυφθεί το πτώμα της 30χρονης Karina Vetrano που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου στο Queens. Η 30χρονη είχε βγει πρώτη φορά για τρέξιμο χωρίς τον πατέρα της που ανάρρωνε από ατύχημα. Ήταν εκείνος που ανακάλυψε μαζί με τους αστυνομικούς το πτώμα της.

Οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της όταν δεν γύρισε σπίτι ενώ είχε βγει για τρέξιμο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κινητό της τηλέφωνο κοντά σε ένα μονοπάτι και σε κοντινή απόσταση το πτώμα της. Οι αρχές θεωρούν ύποπτους δύο άστεγους που ζουν στην περιοχή αλλά δεν έχουν προβεί σε συλλήψεις. Εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του NYPD Stephen Davis η 30χρονη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. "Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει πως υπήρχαν σημάδια στο πτώμα της που δείχνουν σεξουαλική επίθεση". Δεν έχει δοθεί ωστόσο επίσημη αιτία θανάτου, με τις πηγές τη αστυνομίας να αναφέρουν πως είχε σημάδια στραγγαλισμού.

Το DNA που βρέθηκε στο πτώμα της δεν ταιριάζει με κανένα από τα στοιχεία που υπάρχουν στο αστυνομικό αρχείο, με αποτέλεσμα να αναζητούν τον δολοφόνο της από τις κάμερες επιτήρησης στο πάρκο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ