2016-08-11 10:21:34
Φωτογραφία για Θα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ! Το άγαλμα του Χριστού ανοίγει τα μάτια του και... [video]
Ένα βίντεο που δείχνει ένα άγαλμα του Ιησού να ανοίγει τα μάτια του κάνει τον γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες Δείτε το επίμαχο βίντεο. Tο συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει σοκ στους πιστούς που μιλάνε για θαύμα, αλλά και τους πιο σκεπτικιστές να λένε ότι πρόκειται απλά για κερδοσκοπία. Το βίντεο που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει ένα άγαλμα του Ιησού, στο παρεκκλήσι του Saltillo στην πολιτεία της Coahuila de Zaragoza του Μεξικού, να ανοίγει τα μάτια του ορθάνοιχτα. Ο άνθρωπος που έκανε την λήψη, έμεινε εμβρόντητος, ενώ στη συνέχεια, σοκαρισμένος, άρχισε να τρέχει μακριά.

Σύμφωνα με το Elancasti.com.ar, το βίντεο έγινε αμέσως «διάσημο», όπως και η εκκλησία. Από τότε πολλοί πιστοί επισκέπτονται την εκκλησία λέγοντας ότι πρόκειται για ένα θαύμα.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και αυτοί που απορρίπτουν την ιδέα του θαύματος και υποστηρίζουν ότι κάποιος έχει επεξεργαστεί το συγκεκριμένο βίντεο. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται απλά για μία οφθαλμαπάτη.

Η αλήθεια, βέβαια, δύσκολα θα αποκαλυφθεί... Δείτε το επίμαχο βίντεο, και τα συμπεράσματα δικά σας
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ