2016-08-11 10:47:06
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!
Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Χάνια Πηλίου η Κ-17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Πύρασου Νέας Αγχιάλου. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά έδειξε πως θέλει δουλειά για να «δέσει» και να είναι έτοιμος για το Πρωτάθλημα Super League K-17.

Το 1-0 έγινε στο 27’. Ο Οικονομίκος εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Ντουμάνη αυτός την στέλνει στον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. Στο 57’ ο Φέκκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 ενώ στο 80’ ο Πύρασος μειώνει σε 2-1 με τον Μπασδάνη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει και πετυχαίνει άλλα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 82’ ο Σταυρόπουλος με σουτ «γράφει» το 3-1 και στο 86’ ο Αντωνόπουλος το 4-1. «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Είδαμε όλα τα παιδιά και μετά από δυο φιλικά έχουμε μια καλή εικόνα. Σε κάθε φιλικό κάποια πράγματα σ’ αρέσουν και άλλα δεν σ’ αρέσουν. Γι’ αυτό κάνουμε και αυτούς τους αγώνες για να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Ήταν το τελευταίο μας φιλικό στο Πήλιο και θα δώσουμε και άλλα στην Αθήνα για να είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα», σημείωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.


Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης (72’ Βεζύρης), Ράμα, Παπαδόπουλος, Γαλούπης, Κακάμης, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος, Φιτόπουλος, Ντουμάνης, Ζιάκας, Βοϊλης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαγγελής, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μαργαρίτης, Μποσκουϊδης, Σταυρόπουλος, Φέκκας, Μπέκος, Αντωνόπουλος, Τσιριγώτης. Προπονητής: Μαυρογενίδης Δημήτρης.

Η αρχική σύνθεση του Πύρασου: Βαν Ντε Γούιχε, Μπούτλας Χ, Χατζητρακόσιας, Ρουκάς, Μπασδάνης, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Κατής, Αντζούρης, Σφάκας, Σιώμος. Εν συνεχεία έπαιξαν και οι: Τόκαλης, Κόκκαλης, Μπούτλας Α. Φούκης, Στεργίου, Γιοβάνης, Δανόπουλος, Μπέικος, Σκαρλάτος, Σταντζούρης, Τσίλιγκος, Δράγης. Προπονητής: Αρσένος Στέλιος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ