2016-08-11 13:09:27
Φωτογραφία για Αυτό είναι το νέο αριστούργημα της Bang&Olufsen: Beovision 14
Αυτό που θαύμαζα ανέκαθεν στην B&O, ήταν το πόσα χρόνια μπροστά ήταν τα προϊόντα της. Κάθε φορά μετά το Berlin, χάζευα αρκετή ώρα την βιτρίνα τις εταιρίας στην Προξένου Κορομηλά. Οι εποχές όμως αλλάζουν και για την B&O ήρθε η στιγμή να κυκλοφορήσει την πρώτη της τηλεόραση με ενσωματωμένο λειτουργικό Android.

Έτσι, η Δανέζικη Bang & Olufsen, ανακοίνωσε την πρώτη, μετά από δύο χρόνια, τηλεόραση της σειράς BeoVision. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο με το όνομα Beovision 14, είναι βασισμένο στο λειτουργικό Android, έρχεται σε δύο μεγέθη και διαθέτει 4Κ Ultra HD ανάλυση εικόνας. Ενώ το βασικό μοντέλο έρχεται με οθόνη 40″, το μεγάλο, ακριβό μοντέλο έρχεται με 55″οθόνη. Και οι δύο οθόνες είναι τεχνολογίας LCD με οπίσθιο φωτισμό LED.

Διαθέτοντας ενσωματωμένο Android TV, σημαίνει ότι μας επιτρέπεται να πραγματοποιούμε steam από διάφορες υπηρεσίες, όπως Netflix, YouTube κτλ. Και τα δύο μοντέλα έρχονται με anti-reflection γυαλί και η εταιρία υποστηρίζει ότι μειώνει την αντανάκλαση κατά 98%.


Bang-Olufsen-BeoVision-14-official-press-render-KK-1

Φυσικά και τα καλούδια της B&O είναι πάρα πολλά, όπως μας έχει συνηθίσει. Ίσως το πιο ενδιαφέρον από αυτά, να είναι ο ηλεκτρικός μηχανισμός που επιτρέπει στην τηλεόραση να περιστρέφεται αναλόγως με το που καθόμαστε, αυτόματα! Η B&O έχει εξοπλίσει την νέα της Beovision 14 με διάφορες δικές τις τεχνολογίες, όπως αυτή της “Picture Control sensor” που μπορεί να ελέγχει τον περιβάλλον φωτισμό του δωματίου και ρυθμίζει αυτόματα την φωτεινότητα της, αλλά και χρώματα της.

Η τηλεόραση επίσης έρχεται με τριών δρόμων χειροποίητα ηχεία στο μπροστινό μέρος της, που εξωτερικά μοιάζουν φανταστικά. Οι εξωτερικές γρίλιες που προστατεύουν τα ηχεία είναι ξύλινες, από δρυ, αλλά κατά την αγορά υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών θεμάτων.

Κανένα προϊόν της B&O ποτέ δεν ήταν φτηνό και η Beovision 14 δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Το κόστος για την απόκτηση της μικρής 40″ τηλεόρασης είναι 4.495 λίρες στην Αγγλία, ενώ της μεγάλης με της 55″ οθόνη είναι 6.495 λίρες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ