2016-08-11 16:44:17
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Ρίου: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον 7χρονο από τη Ζάκυνθο
Συνεχίζει το καθημερινό πρόγραμμα φυσιοθεραπείων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", ο 7χρονος από τη Ζάκυνθο, που έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά το χτύπημα, από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία "Τσιλιβί" το απόγευμα της 23ης Ιουλίου.

Μετά και την τελευταία ευχάριστη εξέλιξη στις 5 Αυγούστου, οπότε όπως είχε γράψει το tempo24.gr, οι γιατροί τον "σήκωσαν" και έκανε τα πρώτα του βήματα, γεγνός που πιστοποίησε, πως έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του, πλέον έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταφορά του σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το ταξίδι από την Πάτρα για την Πρωτεύουσα, έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου. Εκεί ο ανήλικος θα τύχει της φροντίδας και των υπηρεσιών ειδικών, ώστε να συνεχισθεί η αποθεραπεία του.

Υπενθυμίζεται πως ο 7χρονος, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της  23ης Ιουλίου και την επομένη ημέρα, Κυριακή 24 του μήνα υπεβλήθη σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου,  οι γιατροί τον "ξύπνησαν" από την καταστολή, με τον ανήλικο να ανταποκρίνεται, γεγονός που ανακούφισε και "πλημμύρισε" με δάκρυα χαράς και χαμόγελα αισιοδοξίας την ιατρική ομάδα, τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ