2016-08-11 17:32:05
Φωτογραφία για «ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ...»
Ο ατζέντης του Χαλ Ρόμπσον-Κανού, Χασάν Ανίλ Εκέν, αποκαλύπτει στο SDNA ότι μίλησε με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ουαλός επιθετικός απέρριψε την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά Ο 27χρονος Ουαλός επιθετικός που πραγματοποίησε ένα πολύ αξιόλογο Euro με τους «Δράκους» στα γήπεδα της Γαλλίας αναζητεί ποδοσφαιρική στέγη έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Ρέντινγκ.

Το όνομα του Ρόμπσον-Κανού συνδέθηκε και με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν ενίσχυση στη γραμμή κρούσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινήθηκαν για τον Ουαλό άσο, μεταφέροντας το ενδιαφέρον στον ατζέντη του, ωστόσο όπως φαίνεται η απάντηση ήταν... αρνητική.

Αυτό υποστήριξε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Ουαλού φορ, Χασάν Ανίλ Εκέν, ο οποίος αποκάλυψε πως πριν από δύο μέρες υπήρξαν επαφές με τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας όμως ότι ο πελάτης του δεν είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.


«Πράγματι, υπήρξε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Πριν από δύο μέρες ήρθαμε σε επαφή και μου μετέφεραν το ενδιαφέρον για τον Ρόμπσον-Κανού. Ωστόσο, ο παίκτης απέρριψε αυτή την προοπτική καθώς δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Δεν υπήρξε κάποια πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μόνο ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Μίλησα με τον Χαλ, αλλά απάντησε αρνητικά», υπογράμμισε ο Εκέν.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον ατζέντη του Ρόμπσον-Κανού, ο Ουαλός άσος απέρριψε και τη Γαλατάσαραι, ενώ τη δεδομένη στιγμή εξετάζει προτάσεις από συλλόγους της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

«Εκτός από τον Ολυμπιακό απάντησε αρνητικά και στη Γαλατάσαραι, καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει ούτε στην Τουρκία. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενδιαφερόμενοι σύλλογοι από Ισπανία και Πορτογαλία, δεν μπορώ όμως να σας αποκαλύψω τα ονόματα των ομάδων που ενδιαφέρονται. Ο ίδιος μου έχει πει πως θέλει να μετακινηθεί σε κάποιον ισπανικό σύλλογο», πρόσθεσε ο Εκέν.

Όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν επιθετικό. Φυσικά το ενδεχόμενο να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον Ρόμπσον-Κανού σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του στην Ιβηρική δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, ωστόσο ο Ολυμπιακός δουλεύει κι άλλες λύσεις καθώς θέλει άμεσα να προχωρήσει στα μεταγραφικά «χτυπήματα» για την ενίσχυση του ρόστερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ