2016-08-11 23:19:09
Φωτογραφία για To ADBLOCK νίκησε (ξανά) το FACEBOOK
Σε προηγούμενο άρθρο σας αναφέραμε την νέα πολιτική που θέλει να ακολουθήσει το Facebook όσο αφορά τις διαφημίσεις που μας εμφανίζει. Το Facebook αποφάσισε να “παραβλέψει” τους Adblockers και να μας εμφανίζει διαφημίσεις, είτε το θέλουμε , είτε όχι. Φαίνεται όμως ότι το Facebook λογάριαζε χωρίς τους ξενοδόχους!

Το Ben Wiliams με σημερινή του δήλωση, αναφέρει ότι το Adblock έχει ήδη προσαρμοστεί, στον νέο κώδικα του Facebook και μπορεί να (ξανά) κόψει τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

Φυσικά, δεν περιγράφεται ο ακριβής τρόπος που καταφέραν να ακυρώσουν τον νέο τρόπο του Facebook να μας προβάλει διαφημίσεις.

Να τονίσουμε ότι το AdBlock Plus είναι ουσιαστικά ένα project μίας πολύ μεγάλης κοινότητας, με χρήστες από όλο τον κόσμο και στην συγκεκριμένη περίπτωση, φαίνεται ότι έδωσαν ένα μάθημα στο γίγαντα των social media, Facebook. Ο Ben Williams αναφέρει ότι το παιχνίδι “γάτας – σκύλου” με το Facebook μόλις ξεκίνησε και θα συνεχίσει. Κάποια στιγμή το Facebook θα ξαναβρεί τρόπο να προβάλει διαφημίσεις, αλλά εμείς και πάλι θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ