2016-08-12 09:58:26
Φωτογραφία για Estream: Φόρτισε το κινητό σου με... τρεχούμενο νερό
Αν όταν κοιτάς τον ουρανό, δεν βλέπεις τον ήλιο, αλλά μία ευκαιρία να φορτίσεις δωρεάν τις ηλεκτρονικές συσκευές σου, τότε το σημερινό project του kickstarter σε ενδιαφέρει! Μπορεί τα gadgets που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε αμέτρητες φορτίσεις από τον ήλιο, να έχουν κυκλοφορήσει ευρέως, αλλά σήμερα θα αναφέρουμε μία λύση που απαιτεί μόνο τρεχούμενο νερό.

Άλλη μία ημέρα και άλλο ένα τρελό concept προϊόν, ξεφυτρώνει στο Kickstarter. Η Enomad ήρθε να δώσει την λύση για ενέργεια σε χιλιάδες campers ανά τον κόσμο, μέσω της καμπάνιας της στο Kickstarter. Το Estream είναι μία συσκευή που μας επιτρέπει να συλλέγουμε ενέργεια από το τρεχούμενο νερό, όπως για παράδειγμα ενός ποταμού.

Το Estream χρειάζεται 4.5 ώρες φόρτιση για να γεμίζει την ενσωματωμένη μπαταρία του, συνολικής χωρητικότητας 6.400 mAh. Μπορεί να ακούγονται πολλές, αλλά φανταστείτε ότι με τα παραπάνω mAh μπορούμε να φορτίσουμε περίπου τρία smartphone, εκτός αν κάποιος στην παρέα διαθέτει το Nubia Z1 με μπαταρία tablet!

Δυστυχώς ένα μεγάλο μειονέκτημα του Estream είναι ότι κατά την διάρκεια που φορτίζει, δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη μας για ενέργεια. Έτσι πριν φορτίσουμε τις συσκευές μας, θα πρέπει να περιμένουμε 4.5 ώρες. Βέβαια η φόρτιση του Estream μπορεί να πραγματοποιηθεί και το βράδυ.

Το κόστος για την απόκτηση του είναι λίγο τσιμπημένο, στα 180 δολάρια, αλλά φανταστείτε την τεράστια χρησιμότητα του για ένα συγκεκριμένο target group χρηστών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ