2016-08-12 12:23:06
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η Εθνική Ελλάδας Παίδων θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία (12/8, 15:00) στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στο Ράντομ της Πολωνίας και ο Νίκος Αρσενόπουλος στάθηκε στην ομαδικότητα της «γαλανόλευκης».

«Ο στόχος που έχουμε θέσει ως ομάδα είναι να φτάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά, όσο μπορούμε πιο ψηλά, αλλά και να βελτιωνόμαστε καθημερινά, αγώνα με τον αγώνα.Η δυνατή άμυνα είναι η βάση. Από εκεί θα ξεκινήσουν όλα. Και μετά η ομαδικότητα στην επίθεση, οι συνεργασίες. Και κάτι ακόμη: Το γεγονός πως είμαστε «δεμένοι» μεταξύ μας!!! Θέλουμε να παίξουμε ο ένας για τον άλλον», δήλωσε αρχικά ο 16χρονος τέως γκαρντ της Ακαδημίας Αθηνών και νυν του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ομιλο της Εθνικής (Φινλανδία, Σερβία, Εσθονία):

«Έχουμε μελετήσει τους αντιπάλους μας, ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε, όπως γνωρίζουμε και πως είναι πολύ καλές ομάδες και οι τρεις. Με αυτή τη σκέψη θα μπούμε στο γήπεδο. Μια νίκη στην πρεμιέρα θα είναι σημαντική για εμάς και θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εκτός τους δύο βαθμούς της νίκης, θα μας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ